Općenito > Generalno o skuterima

4 road vs. Kucelj

<< < (4/4)

smmania:
al opet gledaj da kucelj nema homologaciju za cestu ko sta ima npr 4road

goga100:

--- Citat: smmania - 06 Svibanj, 2009, 11:48:58 ---al opet gledaj da kucelj nema homologaciju za cestu ko sta ima npr 4road

--- Kraj citata ---
ma jebala vas ta homologacija za cestu ne samo tebe nego inace,neces sa skuterom ici u drugu drzavu pa da ti to treba jest da je pozeljna za i kod nas ali mene su dok sam imo serda zaustavili par puta i nista,a sto se tice 4road ,on novi kosta oko 2400kn a ovaj kucelj 1200kn,ako je kucelj nov onda se isplati(gledajuci iz financijske perspektive)jer vjerujem da vrlo lako mozes proda lea za cijenu novog kuclja,a sto se ti auspuha ko auspuha,bjez od lea on nikome dobra nije donia

Tomma:

--- Citat: Jandro - 05 Svibanj, 2009, 23:27:35 ---ako kucelj u sebi nema pregradu nikakvu, tj. komoru onda mijenjaj
znaci ak vidis kroz njega, onda je ok
al ak ne onda nemoj

--- Kraj citata ---
Jandro to je onaj Kucelj,sto je bio na tvom VX-R-u :)

vx:
mijenjaj  :icon_thumright:

ante_f18:
4road je dobar ali nie nesto na runneru,ja sam ga imao davno a minja san ga jer mi uopce nie prominio nista na skuteru....kasnije uzeo sam DEAKA i mogu rec da je auspuh vrhunski..ako ga uzmes skupa sa sportskom granoom i kolinom,te ga pravilno namjestis dobivas dosta na potisku i ubrzanju....zvku fenomenala pogotovo kad se ugrije...preporucam mjenjaj,a ako imas para uzmi deaka..top-2100kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju