Tehnički kutak > Tuning skutera

Snimak ubrzanja, jel ok?

<< < (2/4) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
aha, treba mu 14sec do 70 po ovom satu, a sve mi se cini da kazaljka ne ide onoliko brzo koliko ide skuter. Taj prob sam i imao kad su bili fabricki delovi. Obrtaji ponovo rastu od 60 negde, na 80 ne bih rekao, karb nikad nije diran, nit nameravam, ja msm da je ok, smesa je boja cokolade

dhorvat:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 05 Svibanj, 2009, 17:58:58 ---aha, treba mu 14sec do 70 po ovom satu, a sve mi se cini da kazaljka ne ide onoliko brzo koliko ide skuter. Taj prob sam i imao kad su bili fabricki delovi. Obrtaji ponovo rastu od 60 negde, na 80 ne bih rekao, karb nikad nije diran, nit nameravam, ja msm da je ok, smesa je boja cokolade

--- Kraj citata ---

Možda bi i malo lakše rolice dobro došle  :dontknow:

Ovako naoko mi izgleda da bi mogo na malo višim obrtajima kroz ubrzanje radit  :icon_scratch:

MaLi_OdvALjivAc:
bi pomogla nekaj tvrdja centralna? koliko lakse rolne bi mogle?
ove delove sam stavio jer je proverena kombinacija, tako mi rekose ljudi sa MS

Ceki21:
nema pjesme bez multivara

veka84sb:

--- Citat: Ceki21 - 06 Svibanj, 2009, 10:18:27 ---nema pjesme bez multivara

--- Kraj citata ---

Sto ne bi bilo? Ja nemam multivar ,a ubrzanje mi je cist ok. Mutivar je dobro imati ,ali mutivar nece rijesiti problem nepostelanog skutera!

Kad god netko nemoze postelati skuter svi odma spominju multivar...pa ne cini on cuda. Naucite se postelati skuter za pocetak.

Kombinacija 4.8g i zute oprugice za zx je dobra ,mozda bi se dalio i sa 5.0 grama nesta napraviti ,ali sa 4.8 je super ,provjereno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju