Ostalo > Motocikli
Honda 250 CBF
StreetRunner:
--- Citat: Sugar - 29 Ožujak, 2007, 23:58:10 ---a ja ljepo polozio za 125 i kad navrsim 18 godina samo odem u policiju po novu vozacku sa A kategoriijom! :headbang:
vozio sam ovog cbf-a,odlican motor samo je auspuh malo prezatvoren,stavit neki otvoreniji i mrak motor,jedina honda sa manje ccm-a koja valja
--- Kraj citata ---
tako san napravija i ja,i sad samo iman otić u policiju i meni ka bog :laughing7: :glasses9: :frajer:
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 30 Ožujak, 2007, 12:10:46 ---
--- Citat: Sugar - 29 Ožujak, 2007, 23:58:10 ---a ja ljepo polozio za 125 i kad navrsim 18 godina samo odem u policiju po novu vozacku sa A kategoriijom! :headbang:
vozio sam ovog cbf-a,odlican motor samo je auspuh malo prezatvoren,stavit neki otvoreniji i mrak motor,jedina honda sa manje ccm-a koja valja
--- Kraj citata ---
tako san napravija i ja,i sad samo iman otić u policiju i meni ka bog :laughing7: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
Je ka bog za motor ali ako budeš htio vozit auto onda ćeš kesnuti...
Mi koji imamo već B kategoriju ćemo morati platiti puuuuuuuno manje :laughing7:
Ugl da se vratimo na temu... Gene kako ti ide vožnja ??
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 30 Ožujak, 2007, 19:35:10 ---
--- Citat: StreetRunner - 30 Ožujak, 2007, 12:10:46 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Je ka bog za motor ali ako budeš htio vozit auto onda ćeš kesnuti...
Mi koji imamo već B kategoriju ćemo morati platiti puuuuuuuno manje :laughing7:
Ugl da se vratimo na temu... Gene kako ti ide vožnja ??
--- Kraj citata ---
ma neće mi bit ni puno različito.Recimo prvu pomoć neću morat polagat a o drugin pogodnostima neznan
Sugar:
polagao sam za 50 ccm,kad sam polagao za 125 ccm sam morao platit samo pola i nisam morao na prvu pomoc!sad za b kategoriju,opet samo pla cijene i samo voznju
Punisher:
--- Citat: Sugar - 30 Ožujak, 2007, 19:44:17 ---polagao sam za 50 ccm,kad sam polagao za 125 ccm sam morao platit samo pola i nisam morao na prvu pomoc!sad za b kategoriju,opet samo pla cijene i samo voznju
--- Kraj citata ---
Da ali imaš više sati vožnje kad polažeš B kategoriju tako da će te ispast skuplje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju