Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 - tuning
dino_sk:
--- Citat: Fizzy - 04 Svibanj, 2009, 22:03:31 ---ma brzo cu ja nabiti kilometrazu jer sam polozio nedavno vozacki tako da se vozim sada svaki dan po cca 20km... ja se sad raspitujem za vase savjete da mogu ici vidjet gdje mogu te sve dijelove naci i ko mi to moze montirati...
--- Kraj citata ---
u jbt sto si mocan :toothy12: ili si zaboravio jednu 0 jos dodat :laughing3:
spuh i vario stavi i bit ces zadovoljan :icon_thumright:
smmania:
--- Citat: Fizzy - 04 Svibanj, 2009, 22:03:31 ---ma brzo cu ja nabiti kilometrazu jer sam polozio nedavno vozacki tako da se vozim sada svaki dan po cca 20km... ja se sad raspitujem za vase savjete da mogu ici vidjet gdje mogu te sve dijelove naci i ko mi to moze montirati...
--- Kraj citata ---
nemoj lagat da tolku kilometražu radiš u jbt :notworthy: :notworthy: :notworthy: tolko je meni do ducana :toothy9:
Fizzy:
--- Citat: smmania - 04 Svibanj, 2009, 22:14:37 ---nemoj lagat da tolku kilometražu radiš u jbt :notworthy: :notworthy: :notworthy: tolko je meni do ducana :toothy9:
--- Kraj citata ---
hahha ma to sam bzvz napiso ... no dajte nemojte sad zezat ja trazim pomoc od vas .. :) ;)
Fizzy:
--- Citat: rakitje00 - 04 Svibanj, 2009, 22:07:40 ---stavi:malossi multivar 2000
malossi kevlar remen
delorto 19mm
gianelli reverse spuh(predobar)
ak ti ostane sta kupi si malossi deltu kuplung
--- Kraj citata ---
i ja sam gledo gianelli reverse iako mi ga niko ne preporucuje neznam zasto..
Lazo:
--- Citat: Fizzy - 04 Svibanj, 2009, 22:36:36 ---i ja sam gledo gianelli reverse iako mi ga niko ne preporucuje neznam zasto..
--- Kraj citata ---
njima koji ti nepreporučuju je ZX najbolji i najjači auspuh tako da ih neslušaj
stavi spuh, variomat i kupi rolica za štelat i to ti je to....... ak misliš krenut na nešto više nećeš ubacit u njega samo 2000-3000 kn nego 10 000 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju