Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (124/129) > >>

luna500rr:

--- Citat: Luka 0101 - 07 Lipanj, 2010, 15:17:48 ---e pa nije bas tako  ::) :toothy3:

--- Kraj citata ---

Da sam znao sto i sada, to bih prvo i zadnje promjenio, spuh tipa reverse, malossi replica, yasuni r i multivar, skuter ide 85 netrosi previse, dobar start...

animatrix:
ja mislim da luna moze sasvim fino ici i sa 50cc termogrupom.. al nije sve plug&play

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 08 Lipanj, 2010, 00:03:02 ---ja mislim da luna moze sasvim fino ici i sa 50cc termogrupom.. al nije sve plug&play

--- Kraj citata ---

Mislis sa serijskom? S polini evo 50 ide bas ok :toothy12:

animatrix:
a jbg, svi pucate visoko... kao mjerilo uzimam frendov nrg power, taj skuter po meni ide predobro, frend ima rr-a na njemu i stvarno fino ubrzava. stao sam na crtu s njim, vozio je drugi frend koji ima isto kila kao i ja, da vidimo razliku u motorima, kretali smo sa 20kmh da izbacimo razlike u startu. sa tih 20 sam ga dobio za pola duzine-duzinu skutera i tu negdje drzao do kojih 60-65, nakon toga bi me obisao, ali ako mi skuter ubrzava kao talijan, onda sam zadovoljan :)

martin1111:
Stavio sam tt-a danas na lunu, rolice i federe one koji su došli sa auspuhom ali centralni neznam koji da stavim
sa serijskim od 0 do 15kmh je jako slab a onda od negdje 15 do 70 odlično ubrzava i onda nabere još 5 do 10 kmh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju