Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (122/129) > >>

SlowRider:

--- Citat: mvida2 - 31 Svibanj, 2010, 19:13:28 ---jel dr evo 100% pase na lunu. gledo sam na sipovom webu i pise za piaga, gileru, apriliu. nekuzim se u to a nebi htio uzet nesto sto ne pase. hvala

--- Kraj citata ---

pase na lunu provjereno vise puta

balky:
ej ekipa novi sam u tim skuter tjuning sranjima .imam kineza vision 2,mene zanima taj kit (od cega se opce sastoji kit) kaj jos sve treba mijenjat kad ide drugi kit i kak stvarno onda taj skuter ide???
meni je najvazije da ima start i da uz brijeg ide do jaja.

wonderkid:
ovako taj dr evo je base kit koji kosta cirka 600kn,razvija sa svim popratnim djelovima oko 8ks,znaci morao bi staviti zute oruge na serijsko kvacilo,promjeniti spuh jer sa ovim nece krenut s mjesta,mislim da bi dobro obavljao posao leovince tt te rolice manje od 4gr na serijski vario,diznu piknes za pocetak 10 brojeva vecu te dignes iglu za 1 zarez te piknes i redsponge u airbox serijski,to sve sto sam nabrojao ispalo bi te ne vise 2000kn a ako kupujes polovno mozda ni 1000kn,ovo sam ti samo najosnovnije nabrojao,krajnja brzina bi ti bila oko 85 po gpsu ako i tolko zbog kratkog prijenosa a ubrzanje bolje od svakog serijskog 50cc sa spuljom

animatrix:
za pocetak mislim da je i auspuh dovoljan na luni, samo postimas prijenos i ici ce dosta dobro

balky:
pa ono ja bi kad je bal neka je maskembal 2000kn i do jaja.a imam i drugu opciju neku yamahu ili nesto od minarellia dofurat iz italije jako jeftino preselit motor na lunu i onda kit na taj motor .?????sada opet cekam vase misljenje :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju