Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (117/129) > >>

animatrix:
da, ja sam to radio, unistio auspuh, jedva zavario nazad, i to nosio na co2.. dobio sam lagano bolje ubrzanje i vecu krajnju koja je iznosila vrtoglavih 65 do 70 na priljevu... to su sve sitnice, ni sa zx-om skuter ne ide nesto ono...

djsmola:
Ma necu ga jebavat vise... neda mi se ponovno nosit na varanje,a nemozes ovim obicnim aparatom!! Samo me zanimalo malo jel se cuje glasnije, a s vadjenjem katalizatora ima osjetnije ubrzanje al to je sve goli k**ra*ccc....

animatrix:
ja sa zx-om ne osjetim neko ubrzanje, a kamoli sa serijskim auspuhom...

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 16 Rujan, 2009, 19:08:35 ---ja sa zx-om ne osjetim neko ubrzanje, a kamoli sa serijskim auspuhom...

--- Kraj citata ---

Ti si u kur*u, pardon motor ti, odakle si, odvedi ga nekome tko se razumi u motore da ti ga pregleda
Evo kako moj ide
http://www.youtube.com/user/luna500rr#play/uploads/4/ReazITbyT0U

Ako izvadis pregradu, jednako ti se cuje, ako izvadis vunu, cuti ce se malo glasnije...
Kuman je zavario s obicnim aparatom na elektrode neke tanke i malo ampera i to ide, stavis na mjesto, piknes na par pozicija i poslje popunjas... Jedino je bitno kod popunjanja cekicom ili necime obiti šljaku s prvih varova i auspuh nece pustati 100% gasi se kad stavim prst na kraj auspuha...

animatrix:
ma imam udarenu granu, a neda mi se jebavati time, neam love za popravak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju