Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (115/129) > >>

Drnda:
vama to jako slabo ide.. evo primjer TGB je skoro isti shit kao luna , stavio 7 gr rolice i prevrtava se, ali do 70 mu treba par sekundi... uglavnom ima ubrzanje kao postelani runner, ili malo losiji sa rezo spuhom.. a max mu je 77 bio neki dan.. (po satu) uglavnom remen je presao 10600 km, rolice i klizaci su 8 tisuca na njemu, filter zraka nije ociscen ima godinu dana i mjesavina 25 + sto daje uljna... ali ide g#vn% super.... tako da i ta luna mora ici bolje.. moj ima jos i blokadu na cdiu pa od 70 kmh se cijeli trese jer prekida iskru...

Aleks:
ja mislim da je tgb ipak klasu iznad od ostalih kineza, bar po snazi.

Drnda:
ma isti k.. prije je isao jedva 65, nekada bi uhvatio 70, uvijek bi bio zadnji od ekipe.. pa sada odem od starta do 60 me nitko nema, dalje me stozu i onda idemo na brzini od 70-75 kmh  skupa...

paux:

--- Citat: Aleks - 15 Rujan, 2009, 12:16:11 ---ja mislim da je tgb ipak klasu iznad od ostalih kineza, bar po snazi.

--- Kraj citata ---
a tgb je i skuplji,kvalitetnija je završna obrada. po meni, daleko bolji od lune..

Drnda:
po meni tgb je sranje tesko ali eto... ciklistika  cista 0, uvija se na kocenju, slabe kocnice, volan cudan polozaj i sve.. tezina je nekako cudno i visoko pozicionirana, plastike nisu lose toliko.. ali eto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju