Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (104/129) > >>

lunavision2:

--- Citat: paux - 09 Rujan, 2009, 19:06:00 ---potraži i za to,mislim da je bilo govora i o skidanju naljepnica

--- Kraj citata ---

pito sam njega jel dobro auto lakom prec poslj skidanja,,a i nisu sve naljepnice iste,,jel ostane rupa tamo di su bile naljepnice?lol

R@kija:

--- Citat: lunavision2 - 09 Rujan, 2009, 19:09:21 ---pito sam njega jel dobro auto lakom prec poslj skidanja,,a i nisu sve naljepnice iste,,jel ostane rupa tamo di su bile naljepnice?lol

--- Kraj citata ---

LOL..kakva rupa..uzmi fen onaj i zagri i skini ih ..tak sam ja svoje na keeweyu...

termo grupa imas za lunu..ako ne nades za lunu pase ti termo grupa od neosa,joga..svih zracno hladenih masina..

lunavision2:

--- Citat: rakitje00 - 09 Rujan, 2009, 20:08:50 ---LOL..kakva rupa..uzmi fen onaj i zagri i skini ih ..tak sam ja svoje na keeweyu...

termo grupa imas za lunu..ako ne nades za lunu pase ti termo grupa od neosa,joga..svih zracno hladenih masina..

--- Kraj citata ---

jel moze obicni fen za kosu,,,jel se moze plastika previse zagrijat ps udubit,,stali vec ??? kaka je to termo grupa,,za sta?

R@kija:

--- Citat: lunavision2 - 10 Rujan, 2009, 09:30:16 ---jel moze obicni fen za kosu,,,jel se moze plastika previse zagrijat ps udubit,,stali vec ??? kaka je to termo grupa,,za sta?

--- Kraj citata ---

neznam jel ce ti ic sa obicnim fenom..imas bas onaj fen za takva sranja...nece se nista udubit..zagrij normalno ne prejako i skidaj..

termo grupa(klip,cilindar,glava,karike...)..to ti je to..pito si za kit ..

velim ti kupi si kit ako nemozes nac za lunu..kupi za yamahu neos,jog...sve minareli ac horizontal!!

lunavision2:

--- Citat: rakitje00 - 10 Rujan, 2009, 10:28:50 ---neznam jel ce ti ic sa obicnim fenom..imas bas onaj fen za takva sranja...nece se nista udubit..zagrij normalno ne prejako i skidaj..

termo grupa(klip,cilindar,glava,karike...)..to ti je to..pito si za kit ..

velim ti kupi si kit ako nemozes nac za lunu..kupi za yamahu neos,jog...sve minareli ac horizontal!!

--- Kraj citata ---

tnx puno za tu termo grupu,,di ima za kupit taj fren i kolko od prilike kosta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju