Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
dionysus_:
moguće je ako ideš u servis beta-moto u sv. nedjelji da su ti prilikom redovnog servisa stavili 2 šajbice između remena i ventilatora koje ne daju da se remen penje do kraja.
to su meni 2 put napravili pa sam morao micat
martin1111:
--- Citat: Gago - 31 Kolovoz, 2009, 16:49:09 ---Danas nisam išao,al znam se tu i tam zaletiti po samoborskoj kada sam delao u bestovlju,al sada smo premješteni u kerestincu.Zakaj? :hello:
--- Kraj citata ---
Di točno radiš u Kerestincu da se dogovorimo htel bi vidjet kak luna ide sa TTom
Gago:
--- Citat: martin1111 - 31 Kolovoz, 2009, 23:23:29 ---Di točno radiš u Kerestincu da se dogovorimo htel bi vidjet kak luna ide sa TTom
--- Kraj citata ---
Točno u Kerstincu,tam kod onoga jezera,u biti tamo gdje Stanić ima svoja skladište.
Nije problem,možemo se dogovoriti,sutra cu valjda ići sa skuterom na posao.
paux:
--- Citat: dionysus_ - 31 Kolovoz, 2009, 22:22:33 ---moguće je ako ideš u servis beta-moto u sv. nedjelji da su ti prilikom redovnog servisa stavili 2 šajbice između remena i ventilatora koje ne daju da se remen penje do kraja.
to su meni 2 put napravili pa sam morao micat
--- Kraj citata ---
išao sam na servis u osijek, a između nema ništa..
luna500rr:
--- Citat: Gago - 31 Kolovoz, 2009, 17:00:40 ---Evo samo radi infa,kupio sam u beta-moto onaj remen Mitsuboshi 16,6x792mm(košta 110kn),i dobio sam na krajnjoj brzini,sada mi se zna zaletiti i čak do 77km/H po ravnici. :headbang:
--- Kraj citata ---
Ima li igdje preko neta stranica za naruciti remen u Hrvatskoj, isao bi na 17 x 800-815mm, bili bilo ikakvih poboljsanja :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju