Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
R@kija:
--- Citat: Gago - 31 Kolovoz, 2009, 16:42:13 ---E thanx svima na savjetu,al evo došao poslije posla i idem ga probat upaliti na kurblu i iz prve je upalio,pa nemrem vjerovati :icon_scratch: :dontknow: ???
može bit da je to njihova mana,al ne kužim zašto dolazi do toga :dontknow:,il mu se nije dalo ujutro ići sa mnom na posao :icon_scratch: :dontknow: :toothy10: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Gago - 31 Kolovoz, 2009, 16:42:13 ---E thanx svima na savjetu,al evo došao poslije posla i idem ga probat upaliti na kurblu i iz prve je upalio,pa nemrem vjerovati :icon_scratch: :dontknow: ???
može bit da je to njihova mana,al ne kužim zašto dolazi do toga :dontknow:,il mu se nije dalo ujutro ići sa mnom na posao :icon_scratch: :dontknow: :toothy10: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
sorry na off al jesi to ti sa lunom iso doma u smjeru samobora prema zagrebu po samoborskoj!!
Gago:
--- Citat: rakitje00 - 31 Kolovoz, 2009, 16:43:52 ---sorry na off al jesi to ti sa lunom iso doma u smjeru samobora prema zagrebu po samoborskoj!!
--- Kraj citata ---
Danas nisam išao,al znam se tu i tam zaletiti po samoborskoj kada sam delao u bestovlju,al sada smo premješteni u kerestincu.Zakaj? :hello:
R@kija:
ma nek lik na luni mi se kurcil dok sam bio na 1/3 gasa ,pa sam ju napro malo......pa reko da nije neko sa foruma ...
Gago:
--- Citat: rakitje00 - 31 Kolovoz, 2009, 16:50:34 ---ma nek lik na luni mi se kurcil dok sam bio na 1/3 gasa ,pa sam ju napro malo......pa reko da nije neko sa foruma ...
--- Kraj citata ---
jok,nisam to ja,moja ti je bijela luna sa koferom....
Gago:
Evo samo radi infa,kupio sam u beta-moto onaj remen Mitsuboshi 16,6x792mm(košta 110kn),i dobio sam na krajnjoj brzini,sada mi se zna zaletiti i čak do 77km/H po ravnici. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju