Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (93/129) > >>

lunavision2:

--- Citat: crazy marek - 16 Kolovoz, 2009, 14:43:09 ---da vilice ravne ko suzza.....a amortizeri isto u odlicnom stanju....

--- Kraj citata ---

aj isprazni inbox da se mozemo dalje dogg

ypahh:

--- Citat: paux - 16 Kolovoz, 2009, 12:52:46 ---200 kn

--- Kraj citata ---

evo kupio cdi maloprije, 200kn, s tim da mi je prvo htio prodat onaj veci kao sto si ti imao prvo, al sam reko da sam cuo da taj nije do kraja odblokiran, i reko mu jel ima onaj manji, i vid vraga, nasao ga je, ja ga stavio, do 60 na sat mi ide super skuter, onda mu treba do 65 jos malo i to je to. ja zadovoljan u odnosu na prijasnjih 50 :) hoce se mozda to jos razradit pa ic malo brze ili je to to?

wonderkid:

--- Citat: ypahh - 17 Kolovoz, 2009, 17:08:16 ---evo kupio cdi maloprije, 200kn, s tim da mi je prvo htio prodat onaj veci kao sto si ti imao prvo, al sam reko da sam cuo da taj nije do kraja odblokiran, i reko mu jel ima onaj manji, i vid vraga, nasao ga je, ja ga stavio, do 60 na sat mi ide super skuter, onda mu treba do 65 jos malo i to je to. ja zadovoljan u odnosu na prijasnjih 50 :) hoce se mozda to jos razradit pa ic malo brze ili je to to?

--- Kraj citata ---
morao bi on natjerat i preko 70,samo mu malo das vremena  :toothy12: :toothy12:

Luka 0101:

--- Citat: ypahh - 17 Kolovoz, 2009, 17:08:16 ---evo kupio cdi maloprije, 200kn, s tim da mi je prvo htio prodat onaj veci kao sto si ti imao prvo, al sam reko da sam cuo da taj nije do kraja odblokiran, i reko mu jel ima onaj manji, i vid vraga, nasao ga je, ja ga stavio, do 60 na sat mi ide super skuter, onda mu treba do 65 jos malo i to je to. ja zadovoljan u odnosu na prijasnjih 50 :) hoce se mozda to jos razradit pa ic malo brze ili je to to?

--- Kraj citata ---
bude malo dobio na ubrzanji i krajnjoj...

cisto primjera radi... kad je moj skut imao odblokiranji CDI sa  300 km u jednoj ulici je jedva dostigao 40, nakon par tisuca u istoj toj ulici mogao je dosec skoro do 50

paux:
ja sa svojim kad se sagnem natjeram do nekih 68 a niz brdo oko 70 a inače po ravnici do 65

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju