Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
Luka 0101:
ak imas tamo servis... oni ti to imaju
paux:
--- Citat: ypahh - 15 Kolovoz, 2009, 17:58:47 ---Poz! Nov sam na ovom forumu! Imam lunu 2 staru godinu dana, presao 1200km, i sad bih htio stavit ovaj brzi cdi na nju da ipak ide malo brze, ovako ne ide preko 50km/h, pa me zanima da li negdje u Osijeku ima za kupit taj CDI?
hvala
--- Kraj citata ---
pneu-remix. preko puta interspara
crazy marek:
--- Citat: lunavision2 - 14 Kolovoz, 2009, 13:01:41 ---sad sam se cuo s jednim liko i tnx njemu reko je da je imo isti problem i da mi je oso cok,,al da nema posebno za kupit nego moram mjenjat karburator
--- Kraj citata ---
e onda ti je lago ako ti je tako rekao....jer u svakom servisu ima cok za kupit..
crazy marek:
to su sve zamjenski djelovi i mogu se svugdje u ovlastenom servisu kupi.....to ti je isto ko da ti reko.......probusena mi je guma na skuteru moram mjenjat cijelu masinu.... :toothy12: :toothy12:
lunavision2:
--- Citat: crazy marek - 15 Kolovoz, 2009, 19:06:31 ---to su sve zamjenski djelovi i mogu se svugdje u ovlastenom servisu kupi.....to ti je isto ko da ti reko.......probusena mi je guma na skuteru moram mjenjat cijelu masinu.... :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20133.0
saljem ti na inxow al ti je pun...ovo "armontizeri"jel su to prednje vilice??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju