Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
ja bih dao primjedbu na remen... duzine je 788mm, prije 2tj sam stavio novi, na oko 8000km, skuzio sam da on kad usjedne, fali mu mozda 5mm na zadnjim polutkama da izadje do kraja, a kad si na punom gasu, fali mu 5mm da rastegne variomat do kraja... to bi znacilo da je remen kratak.. da sada uzimam novi remen uzeo bih oko 800mm duzine, netko s foruma je vec stavljao duzi i mislim da se pricalo o vecoj krajnjoj brzini...
remen mozes drzat jos dosta ak je trenutno preko 16mm debljine...
stype:
Znam da ovo nema previše veze sa performansama, ali molio bih vas iskusnije za savjet vezan uz Lunu 2.
Skut je star 4 mj. i imao sam problema spaljenjem 2 puta dok nisam skužio da je problem najvjerovatnije u onom prekidaču na volanu ili kontakt bravi kad se volan zaključa. Od kad te dvije stvari više ne koristim pali bez problema..... Do danas.
Dođem s kave (cca 3km), i sve u redu. Nakon sat vremena stajanja, upali, radi na leru ali dodam gas počne se gušiti i gadno pucati iz auspuha i ništa.
Upali normalno, ali ni makac?
ratz_hell:
tko je stavljao veci remen?
cvele60:
--- Citat: animatrix - 07 Kolovoz, 2009, 23:29:32 ---ja bih dao primjedbu na remen... duzine je 788mm, prije 2tj sam stavio novi, na oko 8000km, skuzio sam da on kad usjedne, fali mu mozda 5mm na zadnjim polutkama da izadje do kraja, a kad si na punom gasu, fali mu 5mm da rastegne variomat do kraja... to bi znacilo da je remen kratak.. da sada uzimam novi remen uzeo bih oko 800mm duzine, netko s foruma je vec stavljao duzi i mislim da se pricalo o vecoj krajnjoj brzini...
--- Kraj citata ---
A jbg dokle vise te rasprave :icon_biggrin: cak su i ovi na SC-u ''ukrali'' moj patent da na kinezima ide duzi i siri remen :toothy12:
http://scooter-center.com/scoweb//pages/productoverview.grid?category1=A:A_KEEWAY:A_KEEWAY_MATRIX%2050&category2=CAT:CAT_ANTRIEB:CAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
paux:
--- Citat: animatrix - 07 Kolovoz, 2009, 23:29:32 ---ja bih dao primjedbu na remen... duzine je 788mm, prije 2tj sam stavio novi, na oko 8000km, skuzio sam da on kad usjedne, fali mu mozda 5mm na zadnjim polutkama da izadje do kraja, a kad si na punom gasu, fali mu 5mm da rastegne variomat do kraja... to bi znacilo da je remen kratak.. da sada uzimam novi remen uzeo bih oko 800mm duzine, netko s foruma je vec stavljao duzi i mislim da se pricalo o vecoj krajnjoj brzini...
--- Kraj citata ---
remen mi je 16mm,na zubcima 13mm.skut mi ide 65 sa vjetrom u leđima a ovako do 62. e sad,jel to zbog remena ili..? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju