Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (80/129) > >>

paux:

--- Citat: luna500rr - 31 Srpanj, 2009, 08:40:00 ---100% elektricna blokada!
Upitaj u servisu brzi CDI, luna ti se mora razvrtavat ko luda, inace nis od vece brzine :headbang:

--- Kraj citata ---
sad sam zvao servis i uvjeravaju me da ne postoji "brži" CDI već samo ovaj koji imam i ja i da su stavljali TT-e na lune sa takvim CDI-em i tek je onda išla do 70km/h.ništa, zovem ja beta moto kažu da postoji taj brzi koji je u obliku kocke sa kablom. e sad moj je o obliku pravokutnika i nema kablove nego konektor. Vi koji imate brzi CDI,kako izgleda?

lunasaki:
ja sam isto dobio tu informaciju.. izgleda da sam revoluciju u beta-motu pokrenuo svi pitaju za brži c.d.i. hahhaha

;)

marko189:

--- Citat: paux - 31 Srpanj, 2009, 11:43:56 ---sad sam zvao servis i uvjeravaju me da ne postoji "brži" CDI već samo ovaj koji imam i ja i da su stavljali TT-e na lune sa takvim CDI-em i tek je onda išla do 70km/h.ništa, zovem ja beta moto kažu da postoji taj brzi koji je u obliku kocke sa kablom. e sad moj je o obliku pravokutnika i nema kablove nego konektor. Vi koji imate brzi CDI,kako izgleda?

--- Kraj citata ---

moja Peda ide 70 s ovim cdi, platio sam ga 250kn kod njih u servisu. http://img4.imageshack.us/i/dsc01396f.jpg/   i  takav isti sam prodao jednom clanu ovdje s foruma za 150 jer sam imao 2 i luna 2 mu ide 75 s tim. tak da evo  :frajer:

paux:
pa to je onda taj famozni brzi CDI, moj je pravokutni i malo veći i bez kablova..

marko189:
eto onda svi hitro u krizanec promet po odblokirani cdi   :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju