Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
Gago:
Konačno da sam izgubio rupu u ubrzavanju,imam kvačilo sa zelenim federima i žutim centralnim.
E sada me zanima,njemu treba po prilično puno okretaja da on krene i dere se ko lud.
Dali bi trebao staviti možda mekše male federe u kvačilo al da ne izgubim na startu?
ratz_hell:
probaj staviot serijski centralni i zelene ostavi
cvele60:
--- Citat: Gago - 25 Srpanj, 2009, 12:00:35 ---Konačno da sam izgubio rupu u ubrzavanju,imam kvačilo sa zelenim federima i žutim centralnim.
E sada me zanima,njemu treba po prilično puno okretaja da on krene i dere se ko lud.
Dali bi trebao staviti možda mekše male federe u kvačilo al da ne izgubim na startu?
--- Kraj citata ---
Ma jok -probaj sa malo tezim rolnicama ....
--- Citat: ---Skuter mi ima rupe u ubrzavanju,dajte molim Vas recite koju kombinaciju da izvedem da mi ravnomjerno ubrzava,jer sam više lud od toga,please
--- Kraj citata ---
Zuti centralni...
cvele60:
--- Citat: ratz_hell - 19 Srpanj, 2009, 23:13:14 ---a nije pajdo na luni je neka veca matica od te... mislim 32 ili nesto tako je ...
--- Kraj citata ---
Kakve veze ima matica-bitan je remen,njime skidam i zvono i variomat...samo ako je ''prvo'' skidanje mozda ide malo teze...
I kupis cevasti kljuc ko ja...
a moze i ovako...
http://www.piaggio.co.rs/uradi%20sam.html#bookmark4
Gago:
thnx cvele60,kupio sam onaj ključ za auto filtere,i imam doma zeger klješta,tak da bez problema izvadim male federe iz kvačila. :headbang: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju