Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
zvone17:
meni isto tako kad je vruce slabo. Kako u vas radi kazaljka od goriva. U mene je na pola kad je motor pun do cepa, a kad ostane na 2 litra goriva skroz je u dnu. To me zajebalo ja dođen na pumpu misleć da mi je kraju gorivo kad ono samo moze stat 3 litra. Jedino, ako rezervoar sadrzava manje od 5 litara. Zadnji put san prisa 100 km sa 3 litra.
ratz_hell:
ma ta kazaljka na luni nema veze s vezom...btw rezorvar na luni je 4.7l , ima li ko ideju od kojeg bi se skuta mogao neki veci rezervar stavit na lunu?
animatrix:
ja sam zimus strpao 4.93L benge u njega, kazaljka mi padne na 0 dok ima litru i pol do 2 goriva. kad ga nasipas do cepa kazaljka ode preko 100% i 30km drzi se na vrhu dok ne padne na 100... razmisljao sam o kakvoj rekalibraciji tog cuda... vidit cemo... a sto se tice rezervoara, ja bih pokusao sa poliesterom napravit nesto veceg.... ovaj ce vjerojatno pocet hrdjat s vremenom
ratz_hell:
kako si uspio strpat 4.93l u nesto obujma 4.7l ? a sa poliesterom, neznambas kako bi se to uspilo naprtavit...
Gago:
--- Citat: ratz_hell - 19 Srpanj, 2009, 10:40:19 ---neznam za tebe ali meni kad je vani vruce isto sporije vuce...
ali na hladno ide super... jebiga nema vodeno hladjenje i vjerujem da to utjece dosta...
--- Kraj citata ---
To je istina kada je hladniji,vuče ko sam vrag!
Ali kada sam stavio 3,5gr rolice,išao je bolje,sada više nejde tako dobro,evo danas je još sporiji išao.
Dali se sa vremenom ti federi u kuplungu oslabe i dali isto centralni feder oslabi,sad ja to ne znam? :dontknow:
Kada ga upalim,on potegne ko sam vrag,ali nakon 1-2 km,on oslabi,ne vjerujem da se može tolko zagrijati,da zbog toga oslabi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju