Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
wonderkid:
--- Citat: animatrix - 04 Srpanj, 2009, 20:26:11 ---ja sam mjesecno 1000km radio, sad sam se smirio, bicikl rula :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
znaci dnevno oko 33 km :toothy12: :toothy12:
Gago:
--- Citat: babb0 - 04 Srpanj, 2009, 10:50:38 ---upravo to. slowrider mi nabavio set malossijev 112ica,
u tom paketu su zuti najmeksi, srednji su crni,
a bijeli najtvrdji.
probali smo sa crnima, dobro je starto, al kad se zgrije
bi dosta oslabio (iako i dalje puuno bolje nego prije).
na kraju smo stavili bijele, sad starta ko metak :)
ak oces dam ti crne i zute da probas s njima,
vjerujem da ce ti crni 112 bit puuno bolji...
--- Kraj citata ---
Hm,ajde bumo se čuli još,baš sam jucer dobio na poklon male federe malossi,šifra je 299605,mislim da su 107mm!
A niš,budem njih isprobal pa ču vidjeti kako rade,stavit ču najtvrđe crvene federe,samo kaj mi je problem ne znam kako da ih stavim,nemam tak velki ključ(gedoru) kaj god!A neda mi se sada na servis da mi to stave,opet naplate itd.... hm,nekaj budem zmislil,makar nisam to nikada rastavljal.
Nego,daj mi veli kako si to izbušil deklo,imaš kakvu sliku,jel to jako puno pomaže,mislim zanima me kako to izgleda!!!
Aleks:
Kupi klijesta za zeger osigurace, s tim ih staviš za 10 sec / komad. :toothy3:
Lunist:
jel gianneli extra auspuh pase na lunu ili ga treba predelavat
ratz_hell:
auspuh pase ako je za mianarelli svaki, samo nosac ces morat pripasat, ali ostalo igra, ja imam od benelija i nosac je dosta slican , samo ga drzi na jednom sarafu a drugi sam samo izbusio novu ruou i stavio saraf i maticu sa druge strane sa sajbama i to je to... ja imam preko 7000km u godinu ipo dana sto imam lunu kvarova nije bilo samo mi je zaribao mojom krivicom jer sam bio ostao bez ulja a lampicu ignorirao kreten... ali kad se zamjenio klip i cilndar sve opet pali vozi... ja sam lunom preeeezadovoljan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju