Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
luna500rr:
--- Citat: cvele60 - 19 Lipanj, 2009, 21:27:22 ---Primar -ne,sekundar-da,a ne bi dobio nista dok nemas kit...
--- Kraj citata ---
Ako ima spuh, dobio bi 10km/h krajnje...
Jesi li mjenjao mozda sekundar, ili bubas napamet :toothy3: ja imam u kuci sekundar od LC, ali bi trebao mjenjati tocak, ali me samo zanima dali pase u gertibu, ili se mora nesto mjenjati :hello:
cvele60:
--- Citat: luna500rr - 20 Lipanj, 2009, 16:31:09 ---Ako ima spuh, dobio bi 10km/h krajnje...
Jesi li mjenjao mozda sekundar, ili bubas napamet :toothy3: ja imam u kuci sekundar od LC, ali bi trebao mjenjati tocak, ali me samo zanima dali pase u gertibu, ili se mora nesto mjenjati :hello:
--- Kraj citata ---
Jok ja sam menjao primar...a za sekundar sam bar 98% siguran da pase na osovinu sa Lune jer su blokovi u njoj
sa oznakom 1pe40qmb i isti su ko i na KEEWAJ-CPI-GENERIC[sa malim razlikama tipa- bolcni klipa,deklo..]...
Posto vec imas sekundar,ne budi lenj i lepo rasturi getribu pa uporedi...ja ne bi odoleo :icon_biggrin:
Ili evo ti nekih mera pa uporedi...
http://www.partsforscooters.com/Vehicle-Type/Transmission_12
http://www.partsforscooters.com/161-196-Rear-Drive-Shaft?sc=9&category=118361
ratz_hell:
to luna 500rr from imocki :icon_biggrin:@ aj kad probas javi jer bi se i ja rado odlucio na nabavku istoga...
animatrix:
decki, ako bobotian koji ima 2.8ks ima duzi prijenos od lune, onda je neupitna isplativost ugradnje. g#vn% serijala baotian sa gljivom i auspuhom me je znao na laganoj nizbrdici ostaviti 300m! mislim da uz auspuh i duzi prijenos bi se skut preporodio
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 20 Lipanj, 2009, 21:40:24 ---decki, ako bobotian koji ima 2.8ks ima duzi prijenos od lune, onda je neupitna isplativost ugradnje. g#vn% serijala baotian sa gljivom i auspuhom me je znao na laganoj nizbrdici ostaviti 300m! mislim da uz auspuh i duzi prijenos bi se skut preporodio
--- Kraj citata ---
Baotjan je 4t, ima upola veci variomat od lune i nije ga problem nizbrdo zaletiti 120km/h, problem je u tome sto prvo pukne sajla od sata pri 80m/h, a zatim pukne remen, pa se onda spucas u prvo drvo...
Cvele nemam sta probavat na svojoj luni dok nebudem siguran, otici cu u patrlja vidit na zaribaloj masini od pede :headbang: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju