Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (45/129) > >>

Gago:
@Cvele,majstore daj mi kaži onda kako da se naštela skuter,mislim koja bi bila idealna kombinacija:
Koje rolice?
Koji centralni?
A mali federi onda bi bili zeleni od 112mm! :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: Gago - 13 Lipanj, 2009, 11:04:03 ---@Cvele,majstore daj mi kaži onda kako da se naštela skuter,mislim koja bi bila idealna kombinacija:
Koje rolice?
Koji centralni?
A mali federi onda bi bili zeleni od 112mm! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Fala  za ovo majstore ... :icon_biggrin: ma nisam nego pomalo znam...centralni ne diraj,rolnice 3.5 uz zx..za opruge kvacil znas..
A da i CDI OBAVEZNO ODBLOKIRANI....

just rider:

--- Citat: SlowRider - 12 Lipanj, 2009, 22:18:47 ---Pokusaj sa rolicama koje su bile unutra prije zamjene.

--- Kraj citata ---

Stare rolice su jako pohabane pa zato nisam hteo da probam sa njima ali moracu... Meni i nije toliko bitna ta krajnja brzina koliko startnost i snaga.
Da li neko zna koje su tezine serijske rolice? Pokusao bih sa laksim rolicama ali ne znam koje tezine su ove koje su mi dali u ovlascenom servisu posto sam ih dobio u nekoj bezveznoj kesici a na njima nista ne pise niti su mi oni rekli...

babb0:
6 ili 5.5 grama su ti serijske ...

just rider:

--- Citat: babb0 - 13 Lipanj, 2009, 18:50:50 ---6 ili 5.5 grama su ti serijske ...

--- Kraj citata ---

Hvala na informaciji!
Reci mi jos da li moram da znam neke dimenzije rolica da bi ih kupio u nekoj drugoj prodavnici?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju