Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
SlowRider:
--- Citat: stupar - 11 Lipanj, 2009, 11:21:32 ---kak su vam tak lose lune??? ja imam vision2 ,sve je serijala samo su rolice 4,8gr u njemu...65kmh ko iz picke,75kmh nategne 5-10sec
--- Kraj citata ---
zaboravio si reci da imas pokvaren sat.
luna500rr:
@cvele koliki je promjer osovine sekundara, ondje gdje sjeda zubcanik?
animatrix:
@cvele, znaci od tih modela bih mogao nabaviti kvacilo i sve ostalo.. sekundar pase od aeroxa? zelio bih produziti taj mjenjac da mogu 60 vozit na nesto nizim okretajima..
cvele60:
--- Citat: luna500rr - 11 Lipanj, 2009, 12:19:13 ---@cvele koliki je promjer osovine sekundara, ondje gdje sjeda zubcanik?
--- Kraj citata ---
E to vec nisam siguran jer nisam merio...ali sekundar sa mina bi trebalo da odgovara[posto i na Keewaju odgovara]...
--- Citat: animatrix - 11 Lipanj, 2009, 12:29:57 ---@cvele, znaci od tih modela bih mogao nabaviti kvacilo i sve ostalo.. sekundar pase od aeroxa? zelio bih produziti taj mjenjac da mogu 60 vozit na nesto nizim okretajima..
--- Kraj citata ---
Kvacilo pase sa minarellija[107] ali kod zamene mora da se promeni i zvono...I nema potrebe da menjas nista u getribi,tek ako stavis kit...pokvario bi ubrzanje a pitanje je dal bi motor imao snage da izgura duzi prenos....
animatrix:
vjerujem da bih s auspuhom imao koristi od duzeg prijenosa.. razmisljao sam o duzem prijenosu prvenstveno zbog tog sto cesto sam van grada, pri 60kmh motor je vec na visokim okretajima, ustedio bih i motor i gorivo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju