Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (24/129) > >>

animatrix:
ma jos jesenas sam se zalio na akumulator i onda su mi pokazali papir na kojem pise sta garancija NE obuhvaca... jebes garanciju, koda je ni nemas...

babb0:

--- Citat: animatrix - 27 Svibanj, 2009, 10:46:01 ---ma jos jesenas sam se zalio na akumulator i onda su mi pokazali papir na kojem pise sta garancija NE obuhvaca... jebes garanciju, koda je ni nemas...

--- Kraj citata ---

garanciju na akumulator daju, ali u trajanju od 3 mjeseca. meni je riknuo u to doba i dobio sam
novi - ne kineski. isto tako otkrili su da digitalni sat pocucla akumulator, pa su mi i njega zamjenili.

a gago drz se, sta da ti kazem... mislim da od deranja nema ucinka, samo polako i nek slazu dok
ne sloze...

Gago:
Ma nikakvo deranje i svađanje,onaj dečko sa servisa je cist ok,korektan i nemam primjedbe na njega :icon_thumright:,sam kaj taj motor zeza. :icon_scratch:
Javim kada mi ga naprave.

paux:

--- Citat: Gago - 27 Svibanj, 2009, 08:46:29 ---Meni se čini ko da su ti akumulatori preslabi,a pošto mi je istekla garancija na akumulator,treba uzeti jači. :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma ti akomulatori su čisto g#vn%.ja sam jedan već reklamirao a sad je počeo i taj zaje..,punim ga cijelu noć da bi trajao 5 dana,a u tih 5 dana napravim oko 120 km,a on se ne uspije sam napunit :toothy3:

animatrix:
zato sam ja stavio prekidac za iskljucenje struje na cijelom skutu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju