Općenito > Generalno o skuterima

Što izabrat

<< < (2/4) > >>

psycho:
e a jelje bolje uzet 125 ccm 2t ili 4t t..jel je velika razlika u masinama.ja 2tmasine znam u dusus a sa 4tmasinama se jos nisam sreo

speedfight 2:
po meni je bolji 2t jer mi par frendova imaju 125ccm 2t i motori idu super... a 4t je za onoga tko nezna zeznuto za popravljat...

sven_vx:

--- Citat: speedfight 2 - 07 Svibanj, 2009, 16:28:26 ---po meni je bolji 2t jer mi par frendova imaju 125ccm 2t i motori idu super... a 4t je za onoga tko nezna zeznuto za popravljat...

--- Kraj citata ---
zato 4t masine duze traju i ne zahtjevaju tolike servise ko 2t masine...125 4t i deri...samo toci i vozi i nemas brige... :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: speedfight 2 - 07 Svibanj, 2009, 16:28:26 ---po meni je bolji 2t jer mi par frendova imaju 125ccm 2t i motori idu super... a 4t je za onoga tko nezna zeznuto za popravljat...

--- Kraj citata ---

Zašto vi svi na spomen 2t mašine odmah za to vežete i 25 servisa godišnje + da vozač mora natprosječno poznavat skuter tj. mora bar majstor biti?? Ako je skuter uredan i nije mu primarno prevozno sredstvo od servisa do servisa će proći dosta vremena s tim da za promjenit rolice i svječicu uvijek postoji neki lokalni majstor koji nenaplaćuje masno. Ja sam prešao sad 14 tisuća i promjenio sam rolice i kočione obloge :D

speedfight 2:
pa ja sam rekao da je njemu bolje uzet 2t jer je sam rekao da 2t masine zna u dusu a 4t ne i da se nije susretao s njima,pa zast bi onda placao popravak 4t masine kad moze sam radit na 2t...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju