Tehnički kutak > Tuning skutera

MotoForca Racing Variomat

<< < (2/8) > >>

doritos:
znaci trebo bi tvrdje opruge za start-zute malossi, probaj sa zutim centralnim ili piaggio bjeli al da metnes onu plastiku na polutku prije centralnog, na to sjedne feder cent,kuis?? a rolice trebas probavat sto vise tim bolje- tak jedino mos pogodit si prenos i ustelat :icon_thumright:

ZverkO:
Dali se moze kvacilo spaliti od pregrejavanja??
Izbusio sam deklo radi veceg hladjenja al mi je jedan lik  rekao da mogu lako sje*ati kvacilo od pretvrdih opruga jel to istina ?
Sad mi se greje onako sa zutim oprugama kako li ce se ponasati kad stavim tvrdje zbog varia????

ZverkO:
doritos sad su mi zute opruge od leovince+ta sto sam dobio uz spuh!Imali jos tvrdje da narucim i koje???
Hteo bi donekle da pogodim koje bi mi pasale posto ne znam kako ih mogu staviti pa svaki put moram puknuti 10e maistoru. jbg  :dontknow:

doritos:
mos ga spaliti al najvise ga kuris kad palis gumu i te bedastoce...a cuj tvoj skut je neka kopija minarellija, kina, tak da ne znam kolko ti se pregrijava itd...trebas probavat pa vidjet, i nek ti netko ko se razumije to slaze :icon_thumright:

razlika je od skuta do skutera...trebo bi sto vise tih rupa napraviti tim bolje ce ti hladiti komplet prenos tranu...ja sam na svojoj  arei51 uzeo flexu i zrezo pun k**ra* i sad hledi ko da imam klima uredjaj u deklu :laughing3:

benelli:
pa stavis malo lakse rolice imaces bolji start i manju krajnu ako ti ne znaci puno krajnja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju