Tehnički kutak > Tuning skutera

MotoForca Racing Variomat

<< < (7/8) > >>

ZverkO:
ima neki grafik tvrdoce federa??
Da vidim jbm im ma*er ovi zuti sto sam dobo uz spuh sa ser variom mi rade ok samo kad sam stavio ovo drugo ne vuku lepo na 20 kmh salta 2 brzinu i posle mu treba vecnost da se razleti i dodje do 80...

dino_sk:
ja bi na tvom mjestu ostao na serijskom centralnom  :icon_thumright:
jer kao sto je benelli napisao otici ce u okretaje jebeno puno i sa zutim centralnim i tim rolicama,a o crvenom centralnom da ni nepricam

ti leovinceovi zuti federi su jedni od najtvrđih  :)

ZverkO:
onda mu dodje dzaba sam puko sa vario kad ga ne mogu ustelati a jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Sta mislite scoot mi ide po ravnom 70 al mi se cini da na tih 70 radi u bas velikim obrtajima mislio sam mu staviti 4 grama rolne da vidim kako se ponasa..
Dali ima razlike u 3.5 grama i 4 grama?

dino_sk:

--- Citat: ZverkO - 04 Svibanj, 2009, 21:57:09 ---onda mu dodje dzaba sam puko sa vario kad ga ne mogu ustelati a jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Sta mislite scoot mi ide po ravnom 70 al mi se cini da na tih 70 radi u bas velikim obrtajima mislio sam mu staviti 4 grama rolne da vidim kako se ponasa..
Dali ima razlike u 3.5 grama i 4 grama?

--- Kraj citata ---
da ima razlike u pola grama :toothy12:

vladans:
Ovde u NS-u su bila 2-3 ta motoforce varia, svi su se zalili na njih i niko nije mogao da ih usteluje ko svet...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju