Tehnički kutak > Tuning skutera

MotoForca Racing Variomat

<< < (5/8) > >>

dino_sk:

--- Citat: doritos - 04 Svibanj, 2009, 21:29:48 ---ak je tako onda hiti ga u savu i kupi si tacke limex 3000gt twin turbo i glavni si u kvartu :toothy10:

dino kompic ima onaj cpi aragon i ima tt i vario i mali ide po njegovom satu 90kmh tak da nekuzi, kaj nemaju iste makse?? il malo drukcije??

--- Kraj citata ---
to je gp onda ak ima digitalni sat i obrtaljku i ima 19frgu gore , al opet iako on ide 90 mozda bi ga ja zaobisao sa svojih tadasnjih nekih 85 jer nikad neznas koliko ciji sat laze
te masine imaju jako jako kratak prijenos tak da je nemoguce vecu krajnju izvuci ,znam da je scorpiu40 isao nekih 75-77 po gps-u a po satu 95km/h i ja mislim da ej to maximum sa serijskim prijenosom i bez kita , s tim da i stavi kit mozda bi dobio nekih 5km/h vise u krajnjoj ,vise ne sigurno ak je sad prijenos postelan bez kita idealno

ZverkO:
stavio sanm sajbicu onu malu...
Naravno
Sta mislite da sutra okrenem moto+box i narucim naj tvrdje opruge hocu li sta dobiti il da ja ipak vratim stari vario...?
plasim se tih vedera tvrdjih da mi nesto jos ne ode sezona je pocela a ja ispusao pare na provod tako da sam sad svorc :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

doritos:
obicni aragon i aragon gp je razlika u *sportskom spuhu* i turceleru.gp to ima i nista vise...100m je od mene cpi ducan i sve sam vidio i cuo od likova kaj tamo rade :icon_thumright:

ZverkO:
????????????????????????

dino_sk:

--- Citat: doritos - 04 Svibanj, 2009, 21:38:02 ---obicni aragon i aragon gp je razlika u *sportskom spuhu* i turceleru.gp to ima i nista vise...100m je od mene cpi ducan i sve sam vidio i cuo od likova kaj tamo rade :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam da od scorpia40 ima serijsku 19 dellorto frgu, sad mozda je slucajno tamo zavrsila ko zna  :laughing3: , a ovo je tocno sto si napisao za spuh i celer  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju