Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta se desava kad se pregreje skuter sa Vazdusnim Hladjenjem
Drnda:
meni je tgb nakon 10 km ful gasa na 40 stupnjeva, lagano zacvikao. produbio zvuk ful kao da je gljiva pa se gusi, i na gas se samo gusio ali se nije gasio, pustio gas i stao na mjestu 10-20 sec i krenuo lagano ( bila premala dizna na ful gasu presiromasna smjesa)
luna500rr:
Mikiju je automatic zaribao na mjestu, na ler gasu za 10-20min nakon uspona na brdo :toothy12:
gozz:
Dečki, postoji nekoliko vrsta pregrijavanja mašina, pa ovisno o kojem se pregrijavanju radi, reakcije su slijedeće:
1. Pregrijavanje zbog trenja (loše podmazivanje) i ili lošeg hlađenja: Klipni prsteni se šire, te se rašire toliko da se krajevi karike spoje. Širenje se nastavlja te se karike počmu pretjerano trljati u stjenku cilindra i nastaju oštećenja na stjenkama cilindra zbog čega nastaju strufotine koje dalje oštećuju površine kontakata klipa na cilindar i kao posljedica nastaje zacvikavanje klipa unutar cilindra...
2. Pregrijavanje zbog pregrijane svječice: Toplina izgaranja smjese u cilindru previše zagrije vrh svječice, te ona postaje vrlo vruća, te preuzima ulogu iskre, to jest pali gorivo čim uđe u cilindar a ne pred GMT i motor staje, neda se upaliti, te nakon što se ohladi, pali bez problema i nastavlja raditi kao da ništa nije bilo.
Postoji mogućnost da u kombinaciji s presiromašnom smjesom stvori toliko visoke temperature da može rastopiti čelo klipa (Robert najbolje zna...)
3. VAPOR LOCK pregrijavanje kod kojeg se zbog vrlo višokog zagrijavanja toplina prenosi na usisni dio (grana, fergazer), te smjesu pre jako zagrije (ispari) tj raširi prije nego uopće uđe u cilindar, te se zapravo stvori brana koja ne dozvoljava ulaz goriva u cilindar.... Nije štetno, ali se mora ohladiti motor prije nego se ponovno može pokrenuti...
I još nešto:
Termički kapacitet mašina skutera je takav da svi dijelovi dobiju max. kapacitet nakon max. 5 kilometara vožnje (po ljeti) tako da teorija "vozim 50 km, pa stanem da mi se motor ne pregrije" ne drži vodu....
luna500rr:
Ovaj drugi bio meni na luni i netreba 5km, vec je dovoljno 400m da se zagrije te kao da se izgasi prilikom voznje, te brze usporava nego kad pustim samo gas. Nakon 2-3min se ohladi i ponovo ide koda nista nije ni bilo, ali nakon par stotina metara opet. Za drugu svjecicu 10kn i problem na luni rjesen :hello:
Aj kad je vec ovdje tema, prepirao sam se s nekima. Automatic nema ventilator za hladjenje te je bolje da se izgasi na mjestu, nego da se ostavi na ler gasu. Jeli kod AC skutera obrnuto, oni imaju rjeseno hladjenje preko ventilatora te jeli bolje ostaviti skuter da se hladi na ler-gasu ili da se izgasi?
gozz:
--- Citat: luna500rr - 05 Svibanj, 2009, 14:44:49 ---Ovaj drugi bio meni na luni i netreba 5km, vec je dovoljno 400m da se zagrije te kao da se izgasi prilikom voznje, te brze usporava nego kad pustim samo gas. Nakon 2-3min se ohladi i ponovo ide koda nista nije ni bilo, ali nakon par stotina metara opet. Za drugu svjecicu 10kn i problem na luni rjesen :hello:
Aj kad je vec ovdje tema, prepirao sam se s nekima. Automatic nema ventilator za hladjenje te je bolje da se izgasi na mjestu, nego da se ostavi na ler gasu. Jeli kod AC skutera obrnuto, oni imaju rjeseno hladjenje preko ventilatora te jeli bolje ostaviti skuter da se hladi na ler-gasu ili da se izgasi?
--- Kraj citata ---
Svaki motor je projektiran (proračunat) da radi idelano u normalnim uvjetima...
Ako 'matik nema ventilator, to znači da je proračunata površina rebara da na ler gasu na mjestu dovoljno dobro odvode toplinu termosifonskim efektom... Toplina sama cirkulira zrak preko cilindra...
Ako pak ima ventilator da se sam hladi prisilno, onda je opet tako projektiran motor.
Znači u oba slučaja može raditi na mjestu bez greške, uz pretpostavku da je ČIST (bez blata, prašine i masnoće po cilindru i glavi) i da je ispravan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju