Općenito > Generalno o skuterima

kupujem novi skuter - dilema

<< < (3/9) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: gun_rider - 03 Svibanj, 2009, 22:07:33 ---125ccm ni slučajno kad već imaš vozačku i novaca
od svih na listi definitivno xciting 250...extra skuter :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jako slican SYMu a SYM je jeftiniji skoro 10 soma kuna  :)

vx:
kymco xciting 250  uopće nije loš, ali ako već kupuješ novo uzmi  yamahu x-max 250. znam da je skuplja ali yamaha je yamaha i kasnije kad je budeš prodavao moći ćeš više dobiti za nju,nego za kymca

nexi:
Nexus 300 ti je neisplativ radi registracije.. a vidio sam po Piaggio salonima da jos imaju Nexus 250 u ponudi e sada koliko im ih je ostalo ne znam, a cijena za model 250ccm je oko 34000kn i stvarno vrijedi svake kune!!!!! JA ga imam vec 2 godine i super sam zadovoljan!!! Ako jos trzis pogledaj i Yamahu X-Max 250 i to je odlican skuter, neces pogrijesiti ni sa jednim!!!

toma17:
uzmi si nexusa 250,125 i nije nesto barem meni  :icon_biggrin:

stardust:
nastojat cu ih isprobat barem par ali najvjerovatnije cu uzet sym-a
trenutno je prvi po kolicini prodanih u australiji za 2008 ispred honde,yamahe i piaggia...itd
13colni kotaci,ispod sica stanu dvije integralke,keramički cilindar,vezane kočnice :glasses9:,
svjetla za maglu,potrosnja ispod 4 litre,maxxis gume
i josh hrpetina malih zgodnih sitnica poput savitljivih retrovizora,centralnog savitljivog ključa, svjetla u sicu
i naravno štitnika brave da ti susjed ne zabije šarafciger il zihericu :drunken_smilie: :toothy3:
sve za 17.000 ćuna na akciji znaci što znači da mogu kupit dva sym-a za jednog nexus-a
jedan za vozit a drugi za dijelove  ;D
a i ljep mi je evo fotke:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju