Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (18/39) > >>

gokiSP:
po tome sta ti oces moj savjet bi bio ili metzeler ili pirelli evo 32...to su gume koje relativno dobro drze i relativno dosta traju...e sad ako ti mislis promjenit gume sad i opet za 5 godina ili nakon 30000km onda je apsolutno svejedno koje uzeo jer nijedna guma nakon recimo 10 tkm vise nije ista puno njih i nakon dosta manje km gube svoje svojstvo...

B.E.G.A:

--- Citat: gokiSP - 06 Lipanj, 2009, 02:40:14 ---sta bis onda rekao da si probao BT30... :icon_biggrin: al i ova sava je jako dobra guma...

--- Kraj citata ---

hehe,znam,prejebena guma,al na žalost nema u dimenzijama koje mi trebaju  :angry7:

209:
Decki...prvo i osvno

Gume su jedina stvar preko koje imas doticaj sa podlogom i kocnice jedina stvar koja te stiti da se ne zabijes u zid. Cemu stediti na te dvije stvari ?? ( necu spominjat kacigu jer nije bas sada u kontekstu ali.. )

Dakle cemu stav : '' koja najdulje drzi al da i je beno drzi da nemoram dugo mjenjat ''

Takav stav mi je razumljiv kod penzica koji kupi baotiana i sad mu je bitno da on 4 godine moze ice na plac itd itd.. a kod ljudi koji se aktivno voze to nerazumijem.

Pa daj ulozi 100kn vise u neku bolju gumu nego neku obicnu MC16 i bit ces prezadovoljan.

Vezano za MC29...gore sam spomenuo koliko ce ti to veselje trajati...

Vecina vas nece moci probati Battlax iz razloga sto se radi samo u jednoj dimenziji i to je za VX/VXR tako da je u 13 cola NEMA.

Najpribliznije tome je Molas ML50 ali nije ipak ista guma...drukcije se ponasa itd

DevMichele:

--- Citat: 209 - 06 Lipanj, 2009, 10:38:44 ---Decki...prvo i osvno

Gume su jedina stvar preko koje imas doticaj sa podlogom i kocnice jedina stvar koja te stiti da se ne zabijes u zid. Cemu stediti na te dvije stvari ?? ( necu spominjat kacigu jer nije bas sada u kontekstu ali.. )

Dakle cemu stav : '' koja najdulje drzi al da i je beno drzi da nemoram dugo mjenjat ''

Takav stav mi je razumljiv kod penzica koji kupi baotiana i sad mu je bitno da on 4 godine moze ice na plac itd itd.. a kod ljudi koji se aktivno voze to nerazumijem.

Pa daj ulozi 100kn vise u neku bolju gumu nego neku obicnu MC16 i bit ces prezadovoljan.

Vezano za MC29...gore sam spomenuo koliko ce ti to veselje trajati...

Vecina vas nece moci probati Battlax iz razloga sto se radi samo u jednoj dimenziji i to je za VX/VXR tako da je u 13 cola NEMA.

Najpribliznije tome je Molas ML50 ali nije ipak ista guma...drukcije se ponasa itd

--- Kraj citata ---
kod nas u shopovima svi forsiraju tu molas a zapravo mi izgleda ko da sam na skuter stavio enduro gumu i po gradu je stvarno tesko da te ne baci po boku i kad je nova ...po meni je to kisna guma jer po mokroj podlozi drzi bolje nego po jebenom istrosenom asvaltu ... po hrapavom je druga stvar i npr jucer me spasila kad sam se vozio nagnuo sma se ko stoka u desni zavoj a ono kamencici po cesti da nema takve velike  rupe guma neznam bas dal bi ga proso ..ugl sve u svemu ok guma a za bt30 treb napisat peticiju da naprave i vece dimenzije  :laughing7:

loris46:
bridgeston ml50...molasica...ja je imam vec oko 1500km...drzi prebolesno...ali se brzo trosi...ja cu jos 500-600km i mogu je promjeniti...mogla bi ona duze trajati ali je izvlacim maksimum iz te gume...pa preporucam ju svima, ko zeli da mu se motor normalno ponasa u zavojima i tko se zeli malo vise nagnut u zavojima..... :icon_thumright:
cijena oko 400kn..ovisi gdje se kupuje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju