Općenito > Generalno o skuterima
Usporedni test guma
DevMichele:
imam brigeston ml 50 i mogu reci da je guma zakon po kisi i po hrapavom asvaltu cim se dodje u grad di je asfalt uzaren od sunca i onako izlizan klizi sve zadnja prednja ...zato sad po ljeti bolje uzet bt30 bar po meni
dhorvat:
--- Citat: doritos - 15 Svibanj, 2009, 11:54:09 ---hm ko bi reko da su ml50 tak dobre s tim ripnama...bas cemo jednom probati po zavojima ja na savi mc29 soft a ti na ml50 pa cemo ih malo istestirati za MOJ SKUTER forum :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Važi :icon_biggrin:
aerox92:
ewo ja sam imo iskustva sa savom mc16 (bile na bratovom motoru)-nevjerovatna plastika..baco i prednji i zadnji kraj :)
a imam iskustva na aerox-u sa michelin pilot sport-za sad se dobro pokazala :)
shegy:
ja imam michelin reggae to su one sa ripnama.. gume nemaju 1500km ... zadovoljan sam po zavojima jako dobro drze neproklizuje nimalo... jedino mi je jednom proklizao zadnji kraj i to na zebri.....ali ful ful malo. prednji nikak nije proklizao!.. jako zadovoljan :icon_thumright:
R3nchi:
ja imama Michelin i super guma ali kad se nagnem non stop ona izbacuje baš se nekako nesigurno osjećam
toliko nesigurno da ni nakon 600km otkad sam ih kupio,nisam im sastrane dva reda dlačica skinuo
i još na koliki tlak ih pumpate
[/quote]
JA ne znam kolko se ti naginjes u zavojima, miozda glumis dottorea ili sl, al ja sam nakon nekih "m** pitaj babu jaru koja marka" stavio te neke nove miselinke i motor mi se preporodio...
Prijasnje su mi bile ajmo se kladit kad cu zaginit.. Yugoplastika doo..
Ostale gume nisam probo al sam sa ovim jaakooooooooo zadovoljan..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju