Tehnički kutak > Tuning skutera
JEDNO pitanje-šuste
rolly:
Ma to sve ovisi od skuta do skuta...pitanje je i koje rolice ima...jer naravno ako su rolice preteške a ima tvrde šuštice da to nemože funkcionirati...zato mu i pašu te crne od malossija vjerojatno
Marekvz1:
--- Citat: rolly - 13 Svibanj, 2009, 18:08:48 ---Ma to sve ovisi od skuta do skuta...pitanje je i koje rolice ima...jer naravno ako su rolice preteške a ima tvrde šuštice da to nemože funkcionirati...zato mu i pašu te crne od malossija vjerojatno
--- Kraj citata ---
imam 7.2 role i čudno mi je sve to.kaj da stavim 6.o role?bilo bi bolje?
Marekvz1:
--- Citat: zipst - 13 Svibanj, 2009, 18:04:29 ---ajde cistom logikom,stavi crne kraj bilih ili zutih pa pogledaj koji su deblji.prije si ima ocito pretvrde i zbog njh ti je kuplung proklizava, a sad zbog mekanih uhvati odma (valjda)
--- Kraj citata ---
imal sam crvene zx-ove,bili su pretvrdi,stepal je na početku al je išel ko vrag.
rolly:
7.2? pa naravno da neide to je preteško i kad kit se stavi na skuter a kamoli kad ti je original sa auspuhom...ako nemaš malossijev variomat moja preporuka je stavit 4.3 grama i bijele malossijeve i skuter će ić puno bolje
Marekvz1:
--- Citat: rolly - 13 Svibanj, 2009, 18:20:11 ---7.2? pa naravno da neide to je preteško i kad kit se stavi na skuter a kamoli kad ti je original sa auspuhom...ako nemaš malossijev variomat moja preporuka je stavit 4.3 grama i bijele malossijeve i skuter će ić puno bolje
--- Kraj citata ---
pa imam malosijev variomat i unutra su role koje se dobe s njim,a to su 7.2.ide skut dobro.ne misliš da bi 4.3 bile prelake?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju