Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
SlowRider:
Otkrili smo zasto je skuter trosio manje od serijskog sa mhr replicom :toothy12:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 09 Lipanj, 2009, 18:22:11 ---Otkrili smo zasto je skuter trosio manje od serijskog sa mhr replicom :toothy12:
--- Kraj citata ---
kralj...mi smo skinuli i limic sa frge i ono za plinove makar nis ni ne znaci i kit stavili..sad je i duza getriba i vozio normlno na toj dizni...
SlowRider:
--- Citat: rakitje00 - 09 Lipanj, 2009, 19:07:16 ---sad je i duza getriba i vozio normlno na toj dizni...
--- Kraj citata ---
nisi u toku :laughing7: ako je dizna slikana, mislis da bi vratili opet broj 53 na replicu :toothy12: ali opet, kod MF Teama je sve moguce :icon_scratch:
R@kija:
da da znam sad su bili harambase kod mene rekli 88 i rs..lepo ide motor a..je da je tvoj brzi ipak je mina
zich:
decki dobro je, napravio sam 106 km i jos se lampica nije upalila :icon_thumright:
znaci trenutno je oko 6 litara potrosnja, svaki km vise to je bolje, bilo bi super kad bi mogo oko 150km, ali mislim da je to samo zelja :dontknow:
znaci stavljena je dizna 88 (bila je 53 :toothy12: :toothy12: :toothy12: ), red sponge (malossi ), skinuta lulica s airboxa, i stavljena je Malossi produzena getriba (sad se cuje ko elektro skuter)
konacno:
motor radi puno ugladjenije, nije zivcan, dobio je cak malo na ubrzanju i 10 -15 km na krajnjoj (Vmax 110 po ravnom), povecala se malo i buka zbog otvorenijeg usisa. i to je to, jos samo multivar 2000 i motoric je komplet
rolice su malossi 5.7 grama
btw: na cajgeru je 15 037 km, u dva mjeseca vise od 4 000 kilometara :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju