Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Diesis 50

<< < (2/25) > >>

zich:
danas sam skinuo onaj prednji blatobran, ok izgleda. sam kaj je ostala velika rupa kod vilice

2TDottore:
ma puno je ljepse bez prednjeg blatobrana........dobro je kaj si ga skinuo........al najbolje bi ti legle kak si reko vilice od piaggio-gilera 50cc USD zajedno sa blatobranom......onda bi to zgledalo odlicno.....al sam polako.....budes i to stavio jednog dana.....  :icon_thumright:

neer:
al kad bude stavljao vile bolje da nestavlja usd od piaggia bolje od sr-a marzochi kvalitetnije su.fora ste ga osvjezili  :icon_thumright:

zich:
Sad su trenutno Kayaba, odradjuju posao. Tanke su pa ne izgledaju lijepo, a i ne moze se blatobran sloziti.

Treba provjerit dal ce pasat kociona kljesta na druge vilice, valjda budu  ::)

tablicu sam spustio skroz iza dekla, okrenuo sam nosac naopako, tak da sad ne strsi.

2TDottore:
ma to sve stoji da su kvalitetnije vilice od srke ili od roxa ili od malgutija i ostalih nego ove piaggio-gilera........ali piaggio-gilera mu pasu original i za cestovnu voznju su odlicne.....

kaj se tice kalipera.......napravi se distanca...to je najmanji problem.......makar ak stavis USD od piaggia mislim da i kaliper pase original.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju