Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
zich:
uzo sam od gokija rabljenu replicu, trebo bi mi je danas poslat, znaci stize ovaj tjedan.
a trenutno nemam 100 ojra za rabljeni auspuh + jos 50 za fergic.
ajde ak netko ima auspuh koji bi mi pasao, za dobru cijenu neka mi se javi (bitnije mi je trajnost i pouzdanost masine nego performanse)
toma17:
bit ce to dobar diesis fora izgleda bez nosaca tablice i blatobrana prednjeg ja frenda nagovaram da skine nosac tablice jer ima tablicu kao i ti ali on ga nece skidati a glupo izgleda kada tablica nije na njemu
2TDottore:
--- Citat: zich - 04 Svibanj, 2009, 10:33:05 ---a trenutno nemam 100 ojra za rabljeni auspuh + jos 50 za fergic.
--- Kraj citata ---
ma nadjes nekog hrdjavog zx-a za 300kn i dellorta 19 il 21 za 300kn i to ti je odlicno..... ;D
zich:
--- Citat: 2TDottore - 04 Svibanj, 2009, 12:16:58 ---ma nadjes nekog hrdjavog zx-a za 300kn i dellorta 19 il 21 za 300kn i to ti je odlicno..... ;D
--- Kraj citata ---
ajde nadji mi
imam neke kombinacije za rr i delorta 21, vidit cu sutra sta ce se rijesit.
moram u petak na tehnicki, a prije toga treba stavit blokadu (isto mi je dat 100 kuna tipu na tehnickom ili ugradit blokadu)
2TDottore:
--- Citat: zich - 04 Svibanj, 2009, 15:32:37 ---ajde nadji mi
imam neke kombinacije za rr i delorta 21, vidit cu sutra sta ce se rijesit.
moram u petak na tehnicki, a prije toga treba stavit blokadu (isto mi je dat 100 kuna tipu na tehnickom ili ugradit blokadu)
--- Kraj citata ---
ak naletim na nekog zx-a jeftino bum ti javio...... a kaj se tice blokade nju kad stavis jednom dajes 100kn a bez nje moras svake godine na tehnickom davat 100kn.... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju