Općenito > Generalno o skuterima

vxr prombelm molim vas pomoc

<< < (3/6) > >>

alfist159:

--- Citat: GSXR KLIS - 03 Svibanj, 2009, 19:32:39 ---Je daje malo puno novaca al za skut je pa cu je kupit bez grede ali mozete li mi rec mozda kako da budem bas siguran da je ona otisl a ne da je neki drugi kvar

--- Kraj citata ---
Ne okreće ti se onaj ventilator, a unutra ti je pukla onaplastika koja dolazi na magnet (proklizala je)! :icon_thumright:

GSXR KLIS:

--- Citat: alfist159 - 03 Svibanj, 2009, 20:18:45 ---Ne okreće ti se onaj ventilator, a unutra ti je pukla onaplastika koja dolazi na magnet (proklizala je)! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

onda je sigurno to jel mi se onaj ventilator nikako nekorece nebi ga oreknuo da je smak svita

alfist159:
Pumpa, skini je i sve će ti biti jasno.

GSXR KLIS:
sskinia san punpu i oni ventilator mali propeler je skroz blokao podmazao sam ga wd ali slabo se vrti ocito da na nejmu treba prominit onaj mali leaj i semering sad me zanima kako da skinem taj ventilator dali se on izbije ili odvida ajmo vxrovci molim vas pomoc

GSXR KLIS:

--- Citat: GSXR KLIS - 03 Svibanj, 2009, 21:39:35 ---sskinia san punpu i oni ventilator mali propeler je skroz blokao podmazao sam ga wd ali slabo se vrti ocito da na nejmu treba prominit onaj mali leaj i semering sad me zanima kako da skinem taj ventilator dali se on izbije ili odvida ajmo vxrovci molim vas pomoc

--- Kraj citata ---

molin vas vxr-asi pomoc molim vas stvarno je hitno please

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju