Tehnički kutak > Tuning skutera
problem minarelli struja,guši se na dodavanje gasa
seba:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Svibanj, 2009, 14:54:43 ---a da pogledate vakum pumpu? meni je ona bila otkazala nakon što motor nije paljen mjesec dana i isto tako se zajebavo dok nisam provjerio jel radi...
--- Kraj citata ---
mjenjao sam i nju ;D
fatal1ty:
imaš staru minarelli mašinu ? ovo je 99-ta godina ima drukčiji CDI iz kojeg ide jedna masa od alnasera.Na mom aeroxu ja to prije nisam morao spajat jer CDI radi na drukčiji način tj novije je godište,vidio si valjda da CDI nisu ni približno isti.Sad sam spojio tu masu na blok i nepuca više,neguši mi se,jedino mi na leru radi malo nemirno i neće upaliti bez čoka a to moram otkrit uzrok toga još.Pogotov zašto uopće nepali bez čoka.
seba:
--- Citat: fatal1ty - 03 Svibanj, 2009, 17:59:51 ---imaš staru minarelli mašinu ? ovo je 99-ta godina ima drukčiji CDI iz kojeg ide jedna masa od alnasera.Na mom aeroxu ja to prije nisam morao spajat jer CDI radi na drukčiji način tj novije je godište,vidio si valjda da CDI nisu ni približno isti.Sad sam spojio tu masu na blok i nepuca više,neguši mi se,jedino mi na leru radi malo nemirno i neće upaliti bez čoka a to moram otkrit uzrok toga još.Pogotov zašto uopće nepali bez čoka.
--- Kraj citata ---
da,staru masinu imam. evo super da si rjesil problem,ja cu svoj nadam se isto novim magnetom i namotajima. znao sam da te to zafrkava,jer tako je i meni bilo. skinuo sam alanaser i automatski nije bilo uzemljenjo,spojio sam jendu zicu i sve ok je bilo do ovog novog problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju