Tehnički kutak > Tuning skutera

Neki luft

<< < (2/2)

Biker(ss):
-Danas sam poslje jednog zavoja naglo dodao gas pri 30km/h..i motor se poceo "gušit" ...držao sam gas da vidim što će biti...nastavio je "lošije" raditi i usporavao je...kada sam popustio gas...valjda se smjesa goriva i zraka izjednačila...dalje sve bilo ok...normalno prima gas...

-Katkad kada naglo dodam gas pri 30-40 km/h  prve sekunde ne primi gas, u drugoj sekundi primi ( držim gas do kraja čitavo vrijeme).

- po ravnom više ne ide ni 50..49 bilo najviše

Dal to ima kakve veze u variomatu čim se nešto događa između 30 i 40 ...  :dontknow:
Il je možda lamela spaljena pa mi je to uzrok svega.

Zanimaju me sve mogućnosti da znam kako motorom do servisa. Hvala.

dino_sk:

--- Citat: Biker(ss) - 02 Svibanj, 2009, 17:17:44 ----Danas sam poslje jednog zavoja naglo dodao gas pri 30km/h..i motor se poceo "gušit" ...držao sam gas da vidim što će biti...nastavio je "lošije" raditi i usporavao je...kada sam popustio gas...valjda se smjesa goriva i zraka izjednačila...dalje sve bilo ok...normalno prima gas...

-Katkad kada naglo dodam gas pri 30-40 km/h  prve sekunde ne primi gas, u drugoj sekundi primi ( držim gas do kraja čitavo vrijeme).

- po ravnom više ne ide ni 50..49 bilo najviše

Dal to ima kakve veze u variomatu čim se nešto događa između 30 i 40 ...  :dontknow:
Il je možda lamela spaljena pa mi je to uzrok svega.

Zanimaju me sve mogućnosti da znam kako motorom do servisa. Hvala.

--- Kraj citata ---
i korpa i lamela su ti otisli , to pod hitno u servis rjesit dok nije zaribo  :) :drunken_smilie:

Biker(ss):
Hvala Dino...vjerojatno skidam i blokade  :toothy9:

Drnda:
skini blokade sto prje, a to sa ubrzanjem tiu je do centrane opruge jer e sa blokadama vrti na dosta visim okretajima nego bez njih i onda se opruga savije i ne stigne ispraviti toliko brzo i odatle ti rupa u ubrzanju, a od blokada ti mogu vrisnuti karike pa ti toplo peporucam da ih skines...

gokiSP:
dino ti je reko...pod hitno promjeni lamelu i korpu jer bi moglo bit svega... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju