Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox-ulje menjac

(1/2) > >>

bakibus:
 :toothy12:pozdrav svima,treba mi informacija koje ulje da sipam u menjac i kliko ide ulja i jos nesto dali neko zna gde mogu da skinem servisno uputstvo.Pozdrav :laughing9:

Punisher:

--- Citat: bakibus - 26 Ožujak, 2007, 23:28:02 --- :toothy12:pozdrav svima,treba mi informacija koje ulje da sipam u menjac i kliko ide ulja i jos nesto dali neko zna gde mogu da skinem servisno uputstvo.Pozdrav :laughing9:

--- Kraj citata ---
Ide ti 80W/90 (valjda sam točno napisao) sad nisam siguran točno koliko, ja sam kupio malu tubicu ulja koju cijelu isprazniš. Javi mi ako ti treba pa ti pošaljem uputstva.

ivanm:
više se isplati uzet litru neke polusintetike za auto 75-80W, tipa selenia ulja za getribe na autima.. pa imaš za više puta ili nekom dat..
jer litra košta 50 kn a ovi lopovi tubicu od 1.5 deci prodaju za 50 kn ispada da je litra 600 kn..

Punisher:

--- Citat: ivanm - 27 Ožujak, 2007, 09:21:49 ---više se isplati uzet litru neke polusintetike za auto 75-80W, tipa selenia ulja za getribe na autima.. pa imaš za više puta ili nekom dat..
jer litra košta 50 kn a ovi lopovi tubicu od 1.5 deci prodaju za 50 kn ispada da je litra 600 kn..

--- Kraj citata ---
Vidiš nisam to znao... stvarno lopovski  :angry9:
Ja sam uzeo tubicu za nekih 40kn, ne znam koliko je bilo količine ulja, ugl valjda taman koliko se stavlja u skuter.
Dobro za znati  :icon_thumright: :notworthy:

bakibus:
nabavio sam uputstvo za aeroxa i tamo pise da ide SAE 10W30type SE SIPA SE 0,13L ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju