Tehnički kutak > Tuning skutera
nardo i serijala
rolly:
Ma to jednostavno nije auspuh napravljen za standard cilindar,sve drugo šta ljudi rade su kemije koje ne završe dobro...i to turpijanje u besvjest-ljudi koji to rade vani u europi ne rade da bi se vozili sa takvim kitevima,rade ih za prezentacije ili za gušt,a oni itekako znaju kolko takve nalimana čuda traju
robert:
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Svibanj, 2009, 14:07:28 ---Problem je nardo na minarelli AC a gdje na nekom kinezu... doslovno bi sve šta je serisko otišlo vrlo brzo a i na luni treba kit preradit da bi kanali izgledali kao na minarelliu seriski kit :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11:
lektira za laku noć (samo 73 stranice) :laughing1: :laughing1: :laughing1:
doritos:
ja sam imao narda na full serijali i mogu rec da je bolesno dobro isao sa nardom, crvenim centralnim, crveni federi kuplunga i gass...skidao sam skutere pedesetke samo tako s time da je area 51 malo teza od ovih nabrojanih osim derbija( serijale tipa runner, nrg, derbi itd) a cilindar nisam bio ni taknuo( niti onaj polumjesec na spuhu) trosio je oko 6 litara al je super isao :icon_thumright: dizna je bila 74-76 na serijskom 12 frgi.
klip i karike nakon 7-8t km ko novi, takodjer i cilindar :icon_thumright:
smmania:
i kolko ti je potegnuo sa serijskom termo grupom
doritos:
maximalka mi je oscilirala jer spuh na cilindru nisam sredio a i crveni cent je prejak za serijalu- 80 do preko 95kmh...tad nisam se kuzio bas u stelanje al zato je imao jebeno ubrzanja za serijalu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju