Općenito > Servisi
Problem sa servisom...
209:
Eto drago mi je da jos netko osim mene vidi ono sto ja između ostalog vidim kao najveci problem u cijeloj prici.
Da se razumijemo on je mene nazvao i rekao da motor trokira i sve na sto sam ja rekao da je nemoguce ( jer kada sam ga ja probao 20metara po ulici bilo je sve ok ) ali ocito da se u voznji desilo to sto se desilo i ja to ne poričem. Nikakav problem nebi bio da pogledam sto je ali ne i da on mene optuzuje da sam mu ja ''sjebao'' motor
2TDottore:
--- Citat: 209 - 30 Travanj, 2009, 20:38:35 ---Eto drago mi je da jos netko osim mene vidi ono sto ja između ostalog vidim kao najveci problem u cijeloj prici.
Da se razumijemo on je mene nazvao i rekao da motor trokira i sve na sto sam ja rekao da je nemoguce ( jer kada sam ga ja probao 20metara po ulici bilo je sve ok ) ali ocito da se u voznji desilo to sto se desilo i ja to ne poričem. Nikakav problem nebi bio da pogledam sto je ali ne i da on mene optuzuje da sam mu ja ''sjebao'' motor
--- Kraj citata ---
stari sve 5......ja sam u potpunosti uz tebe.... :icon_thumright: ja sam bobiju odma reko da je to do fergazera......nisam neki expert za 4t ali znam da treba bit budala i ubit karike nakon 18000 km na firtaktu a i ventili kolko ja znam se tek stelaju na oko 25000......
Chupsy:
zakaj sav ovaj fuš mora bit u mom topicu? :o
209:
--- Citat: 2TDottore - 30 Travanj, 2009, 20:49:08 ---stari sve 5......ja sam u potpunosti uz tebe.... :icon_thumright: ja sam bobiju odma reko da je to do fergazera......nisam neki expert za 4t ali znam da treba bit budala i ubit karike nakon 18000 km na firtaktu a i ventili kolko ja znam se tek stelaju na oko 25000......
--- Kraj citata ---
Provjera zazora ventila se po knjizici radi svakih 6000 km
Karike ujebat na toj kilometrazi je moguce ako je motor gazen na hladno tako da to nije nesto nemoguce.
Ja nisam nigdje rekao da mu motor trokira zbog karika nego da crni dim baca zbog toga sto vjerojatno i je. Vec smo rjesili sto je bio problem trokiranja i to je to..
Eto sad znate kog treba izbjegavat :toothy9:
sven_vx:
neda mi se uopce prepirat...ja kada sam te nazvao da motor ne radi kak treba poceo si mi pricat da je motor bio "zabijen",da km nisu pravi itd...takoder nije do karika...igla se stavila na mjesto i motor ne dimi niti nista...problem je rijesen i to je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju