Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa nrg-om... molim pomoć
Benjamin:
ovisi od benzinske od benzinske..kod mene ina nije losa recimo stalno tocim na njoj jel mi je pred kucom i aute i skuter..i ide mi najnormalnije...ko i na svakoj drugoj benzinskoj da natocim...izostavljajuci omv i super sto njihov..kad njega natocim osjeti se mala razlika da se bolje razvrtava...ali to svi znamo vec...tak da pokusavam kad god mogu super sto tociti..
MACsr50r:
moj ide normalno i sa 95 i 98
al bandi:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Svibanj, 2009, 09:55:52 ---ovom dečku vjerujem na riječ.
Ja sam prekjučer natankao na ini u centru grada, di je najveća frekvencija auta, nikad nije slobodno za tankat.I tako upalim ja skuter iz auspuha puca katastrofa, po ravnom 40 idem. I potrošim ja to do kraja tih 10kn i reko odo do omv-a usput mi je. I stavim super100 za 10kn ,upalim skuter, ono ne da je preporod nego 2 preporoda. I vozim se cijeli dan jučer s tih 10kn i oko 9 navečer na istoj pumpi od INE na kojoj sam bio prethodni dan stavim 10kn i opet ista stvar, motor se davi, neide. Sreća pa tankam 10kn samo svaki put, da sam ga u čep mogo bi sjest i plakat. Eto tim sam si dokazao da na INI nikad više,pogotovo sa ditechom.
--- Kraj citata ---
a jel bi bilo bolje onda da skuter sa karburatoron uliva omv 100 nego eurosuper 95,znan da ima dosta tema već al i gorivo je sve lošije i lošije ...ko će znat više
luna500rr:
Nije bitna oktanska vrjednost, samo je bitna cistoca goriva. U gradu imotskom imaju dvije benzinske. Na jednoj gorivo valja a na drugoj ne, a obe INA s 4 mjesta, dakle iste crpke. Jednostavno probas s malim kolicinama goriva gdje ti motor bolje radi i tu tocis. Tvrtka sigurno nezna koji im djelatnici razvodnjavaju gorivo. Ulje je druga stvar. Nikad nemoj uliti ulje s INE. Nemam pojma zasto, ali motor upola bolje ide s nekim drugim uljem nego s ininim :icon_scratch:
MACsr50r:
meni su ipon i agip nekak najbolji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju