Općenito > Generalno o skuterima

kupio bih orvi skuter al ne znam sta..

<< < (2/7) > >>

Ivan SP:
EVO TI MOJ SKUTER
spreman za sezonu bez ulaganja pali vozi

dhorvat:

--- Citat: eladio - 01 Svibanj, 2009, 11:58:00 ---probaj naci neki veci 50ccm ,

recimo malaguti firefox f15  :headbang:

ove male kao sto je aprilia sr , yamaha aerox, to ce te samo mucit na tvoje dimenzije , znam o cemu pricam  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ako je Firefox prostran ko i Phantom od moje cure onda stvarno je on dobar izbor za kupnju.  :icon_thumright:

Evo, ja sjednem na phantoma, sjedne cura i ja još imam naprijed 10 cm mjesta za koljena. Pa si računaj  :toothy11: I potegne nas po ravnici preko 65 po GPS, odnosno oko 80 po cajgerima  :icon_thumright: (108 mojih i 73 njezinih kilica)

Reći ću joj da si kupi Multivar i kevlar remen pa ću joj to složit i uštelat i toči-pali-vozi. Motor iz 2002. i 10500 kilometara, a radi ko da je iz dučana  :laughing7:

R3nchi:

--- Citat: gokiSP - 30 Travanj, 2009, 23:22:08 ---ako uzimas iskljucivo 50ccm onda gledaj iskljucivo piaggio i minarelli masine tj. piaggio nrg, gilera runner, yamaha aerox i sl. skutovi do nekih 5 god starosti...i 7-8 tkn je dovoljno za uzet polovni 50ccm skut u dobrom stanju...

--- Kraj citata ---

E da pitam samo.. Vidim da ima nekih par verzija ruinnerice sp ovo ono... Pa ako mi neko moze malo priblizit razlike..
Yamaha i streetfigter2 ne dolaze u obzir jer mi je  to malo...
Na NRG nisam ni sjedio al na ova 2 jesam i to meni noge maltene lupaju u volan :dontknow:..
Ne znam kako kod vas u metropoli al tu Kod nas na divljem Istoku (slavonija) jakko jakko je tesko nac za normalnu cijenu runnera..
Kineza zato ko u prici, a ljudi cijene runnerice ko suho zlato...A Bogme i Sf2..Mogli bi novu vjeru  ili kult osnovat ..
Stovatelji runnera.. :laughing7:
Da pitam jos nesto.. Iso sam gledat neki polovni kymco super9.. I motor mi se jakoooo svidja...  PA ako moze neko dojmove o njemu ..

R3nchi:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Svibanj, 2009, 10:06:53 ---Aprilia SR 50 2004 (Piaggio Karb) - za takvog nać treba malo iskustva i kužit se kako mašina izgleda da se nebi zaj#bo i kupio morini/minarelli
Gilera Runner 50 (Karb) ne PureJet
Piaggio NRG
Yamaha AEROX

Kad kupiš skuter za nekih 6500-7000 kn od ovih gore navedenih vjerovatno će te povuć neki tuning, znači računaj si da ćeš dat 1000kn za rezonantni auspuh i to ti dođe na 8000kn.

Eto, keep on scootin'  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Prijatelju vise me je strah od tuninga da se necu skidat s motora...Jel sam isao gledat nekog polovnog kymca... I sjeo sam na motor prvi put nakon 96!!!(tad sam apn6 vozio(RULZ)) i mogu ti rec da sam ozivio Zeleno cudoviste...Vec sam i zaboravio taj osjecaj, to sve.. I sve mi se vratilo...Ma brrrrr.. Ko jednom volio motore.. Uvjek ce biti MotOfan!!! Ipak sam si izbor suzio na gileru a piago nema niko u Slavoniji da prodaje...
A kitovat necemo nsiata vec cemo za 2-3g pšolozit A kat pa ce da se makina prava ubode.. :laughing7:

R3nchi:

--- Citat: eladio - 01 Svibanj, 2009, 11:58:00 ---probaj naci neki veci 50ccm ,

recimo malaguti firefox f15  :headbang:

ove male kao sto je aprilia sr , yamaha aerox, to ce te samo mucit na tvoje dimenzije , znam o cemu pricam  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Znam prijatelju to sam otpisao odmah!!!
A i pezoa bogami...
samo malagutija nema polovnog(a i bra bratu ruzni su u 3pm!!)a novo mi skupo...
Nego dajte isljenja o kymcu super 9??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju