Tehnički kutak > Garaža
runner vxr
vx:
znači još samo makni veliki vizir i polini naljepnicu sa zadnjeg blatobrana i napravi jedan čepić na nosaču zadnjeg kola jer se sada vidi onaj ležaj kad si makao originalni auspuh
ovako nešto:
DevMichele:
svidja mi se samo da ponovi ono sta su i oni rekli makni taj vizir i stavi manji jer ovako bez retrovizora je ruzno... i serda ti nekako nisko stoj
marinzd:
--- Citat: DevMichele - 04 Svibanj, 2009, 22:44:56 ---... i serda ti nekako nisko stoj
--- Kraj citata ---
svima stoji isto ako se ne pila grana i ponovo vari malo vise prema van i na koso. posto je grana od titana ne mogu je sam varit a da opet zovem njega to mi i nije bas neka ideja jer bi i to tribalo cekat do nove godine
uostalom sto se tebi ne svida kad je auspuh full nisko. tako mi se ucinilo bar po onom tvom 4roadu :laughing11:
DevMichele:
ma onaj moj 4road je bio strava nisko ... nego pitaj serdu da ti da ko meni ovaj nosac koj je malo visi a granu mozes savit nakon 2 min sta ti motor radi na leru samo povuces prema gore tako mi je elvis rekao tako sam i napravio...
marinzd:
--- Citat: DevMichele - 06 Svibanj, 2009, 07:20:43 ---... nego pitaj serdu da ti da ko meni ovaj nosac koj je malo visi
--- Kraj citata ---
u tom i je problem sto ga neman vise zivaca zvat. kad mi je radija auspuh zivka san ga svakih tjedan dana i uvik iste lazi, a zamisli sto bi tek bilo da ga iden zvat da mi granu ili nosac radi :laughing7:
jedino u neki auspuh servis otic pa zicat da ti vare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju