Tehnički kutak > Tuning skutera
sr-minarelli LC problem?
seba:
--- Citat: generalRage1982hrv - 08 Svibanj, 2009, 18:44:36 ---hmmmm
puca neradi ok na visokim okretajima ???
e vako vrlo jednostavno STRUJA
mogucnost da nesto drugo izaziva je vrlo rijedak slicaj
mozes ti izolirati koliko hoces i sta hoces al ako npr. cdi prekida okretaje normalno je da pocne pucati a to se isto desava
ako struje nije dobra na samoj bobini isto ce se desavat pucanje jer okretaji preskacu tj pali ga u krivo vrijeme
(u svakom slucaju bi bilo najbolje da pogledas same kontakte od bravice nadalje <- nemoj se pravit pametan pa provocirati radi ovog komentara jer sama bravica je kill switch ::) tako da je moguc da od vibracija nesto se cudno pocne desavati)
moj savjet je da posudis od nekog dijelove (tko ima skuter) pa da laganini mijenjas dio po dio da bi nasao problem
(tako rade ljudi koji su preponosni da bi otisli pravom majstoru)
p.s. kad si sve sastavaljao jesi li siguran da si sve dobro slozio ? jer je moguce da je faza pomaknuta
najbolje bi bilo da pokazes sta se desava
--- Kraj citata ---
ko se pravi pametan???
i napisao sam da sam sve zamijenio,tako da ne znam zasto bi opet sve mjenjao(bombina...)
sve je dobro slozeno,jer je skuter prije toga normlano radio.
znam i ja da je 99% struja,zato ako si provitao sta sam napisao sam promijenio sve u vezi struje i sve prekontrolirao.
i nsapisao si sve sta sam ja vec napisao da sam promijenio-tako da sam to vec napravio
seba:
e da i cdi sam mjenjao. i sad sam probao samo sa variom,znaci bez remena i ksuter se vrti normlano.
kad stavim sve normlano(vario,remen...) onda pocinje pucat i trokirat onda kad pocinje kvacilo primat.
znaci kad ima opterecenje skuter onda trokira i puca,kad nema radi normalno :help: :help:
seba:
jel moguce mozda da razor svjecice nije dobar,pa zato zafrkava?
crazy marek:
e tako ti je bilo na frendovom malagutiju sve je kupio sve zamjenio i opet isti k**ra*.......pogledaj si i lulicu na kablu za svjecicu......zamjeni svjecicu i onda probaj......i meni je i sto tako jednom zbog svjecice pucalo....bila je denso iridium
crazy marek:
mozda i na svjecici probija :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju