Tehnički kutak > Tuning skutera
sr50 troši ko mutav preko 5-6l na 100km/h ???
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 30 Travanj, 2009, 10:39:37 ---a kaj se tice alfe on nije divljak i normalno da mu je potrosnja u svim rezimima tu negdje....daj recimo meni ili nekom ko voli divljat tog njegovog nrg-ja da se vozi po gradu kak se spada pa ces vidjet onda potrosnju....... ;D
--- Kraj citata ---
Na ovom trenutno setupu mi je najmanja potrosnja ikad izmjerena 4.8 (djir od 120km otvorene ceste pri 70+ km/h), a najveca malo ispod 7 (sto brze na Sljeme).
Najcesce se potrosnja ipak krece oko 5.3l, ali ne brini - cesto je gas do kraja, a usteda je kod voznje od 70tak km/h na 1/4 gasa.
Kad sam isprobavao kuplung i dulju getribu, obicno sam imao 6.5l potrosnju, ali to su samo startevi i razvrtavanja po nekoj aveniji
zolla:
eto utvrdio sam da je to normalna potrošnja ...a gljivu skidam i stavljam air box jer me polako živcira prdavi zvuk ..koji je najbolji što se tiče mog setupa ? malossi ?koji model ?
Iwo SR Tuono:
airobox serijski od sr50 sa svime povađenim iznutra, i malossi red sponge, znači panel samo, a ne stavit gljivu u airbox kao neki :angry7:
e i štelanje karba, jer time ćeš smanjit dotok zraka drastično
Benjamin:
tak nes i moj trosi oko5-6 na punom gasu...na 3/4 gasa recimo brzina nekih 70 trosi 4-4.5...mozda se da frga jos dobiti nekih pola lite da se smanji na sto km...ali tesko...jel sad kak je frga je skoro idealno postelana...za svoj set up govorim...
SlowRider:
Dhorvat javi se sa svojom potrosnjom, ja se "vozim" vec tjedan dana sa 30kn goriva :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju