Općenito > Generalno o skuterima

Bez goriva

<< < (4/4)

StreetRunner:

--- Citat: Sugar - 27 Ožujak, 2007, 00:38:58 ---a zamisli ovo!

4 sata ujutro vozim se sam od bola prema supetru(na bracu-tad sam jos imo yamahu tzr) i na sredini otoka nema nicega 20-ak km radijusa bez para na mobitelu a u 8 ujutro moram na trajekt da furam motor u split na vlak za zagreb!

ne vidis prst pred nosom u mraku a neki k**ra* suska oko mene,usro sam se ziv!sva sreca naletile neke trebice,ja ostavio motor sa strane u sumi i s njima do supetra,po karnister i u taksi!

zejbancija me ispala oko petsto kuna,njagora noc u mom zivotu

--- Kraj citata ---
a nije tebi bilo ni tako loše.A jesi ti inače s Brača ili

IZd:
Ja isto "volim" trošit gorivo da zadnje kapi, za sada nisam ostao bez goriva, ali s obzirom na trenutni stil lako je moguće ad će se to brzo dogoditi...

Genesis051:
Samo jednom sam gurao Tomosovog Automatic-a, ali zbog tehničke greške: već je bio "u godinama" i krenuo sam "u noć", a benza je curila na napukloj gumenoj cijevčici, na "relaciji" između tanka i karba... A tada nije svaka pumpa bila "Open 24 h" ... Odšetao od (parsto metara prije) Bakarca, do centra Rijeke (cca 12-13 Km), pogurao ga uz jednu impresivnu uzbrdicu (ali automatic ima 50-ak Kg,  a Runner 50 ccm, 98 Kg   :toothy3: - to je upola lakše gurat  :laughing7: ) Natankao benzu, rješio cjevčicu, i otišao ponovo kud sam se uputio !...

Sugar:

--- Citat: StreetRunner - 27 Ožujak, 2007, 19:00:28 ---
--- Citat: Sugar - 27 Ožujak, 2007, 00:38:58 ---a zamisli ovo!

4 sata ujutro vozim se sam od bola prema supetru(na bracu-tad sam jos imo yamahu tzr) i na sredini otoka nema nicega 20-ak km radijusa bez para na mobitelu a u 8 ujutro moram na trajekt da furam motor u split na vlak za zagreb!

ne vidis prst pred nosom u mraku a neki k**ra* suska oko mene,usro sam se ziv!sva sreca naletile neke trebice,ja ostavio motor sa strane u sumi i s njima do supetra,po karnister i u taksi!

zejbancija me ispala oko petsto kuna,njagora noc u mom zivotu

--- Kraj citata ---
a nije tebi bilo ni tako loše.A jesi ti inače s Brača ili

--- Kraj citata ---

supetar mi je drugi dom,kad god nema skole sam tamo,inace sam u zagrebu

StreetRunner:
aj neka,drago mi je.A koko motor odvezeš u Zg,jeli ga voziš ili privoziš s nekin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju