Tehnički kutak > Tuning skutera

nexus - misljenje o odgovoru servisera

<< < (2/3) > >>

Marekvz1:
puf puf ti je od lošeg goriva.ugradi multivar,dobiš na ubrzanju,na krajnjoj ne!

cash_hr:

--- Citat: Marekvz1 - 28 Travanj, 2009, 17:25:49 ---puf puf ti je od lošeg goriva.ugradi multivar,dobiš na ubrzanju,na krajnjoj ne!

--- Kraj citata ---
ajde, bas cu provjerit ovu tvrdnju.. sljedeci put idem na omv natankat.

kaj se multivara tice, bitno mi je da ne smanjujem krajnju brzinu.
jel vise guta sa multivarom i cirka kolko?

Iwo SR Tuono:
ne guta ništa, nego imaš linearnije ubranje, ispeglaju se rupe i jednostavno od nule jednako vuče do vmax, ko kad imaš varijabilnu turbinu na autu pa nemaš turbo rupu nego od niskih okretaja auto vuče jednako, e slično tome  :glasses9:

a ovo šta te beverly skinuo je možda jer je malo lakši, a druga stvar taj nexus je nov, nije još razrađen, i ovaj od 300 je ista mašina i sve ko na 250, ima 50ccm više i momenta tako da si tog beverlya trebao okinit bez beda...al još je to sve novo, polako  :glasses9:

cash_hr:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Travanj, 2009, 00:41:10 ---ne guta ništa, nego imaš linearnije ubranje, ispeglaju se rupe i jednostavno od nule jednako vuče do vmax, ko kad imaš varijabilnu turbinu na autu pa nemaš turbo rupu nego od niskih okretaja auto vuče jednako, e slično tome  :glasses9:
--- Kraj citata ---
po ovome svemu bi znacilo da ne postoji niti jedan minus zasto ne bi ugradio multivar!?!
jel ima ko neki protiv argument?

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Travanj, 2009, 00:41:10 ---a ovo šta te beverly skinuo je možda jer je malo lakši, a druga stvar taj nexus je nov, nije još razrađen, i ovaj od 300 je ista mašina i sve ko na 250, ima 50ccm više i momenta tako da si tog beverlya trebao okinit bez beda...al još je to sve novo, polako  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma ima tu vise varijabli. ja sam tezi od njega, nexus je sam po sebi malo tezi, ulazio sam u zavoj vanjskom trakom i on je mogao ranije potegnuti full gas..
no i dalje me zivcira :D
bas frend razradjuje novog beveryja pa cu s njim probat na ravnoj traci kad napravi prvi servis..

Marekvz1:
jedini protivni argument ti je 1000 kuna koliko košta,al isplati se.

idi na omv,lupi mu stotku pa javi dal još ide puf puf. :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju