Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight servis
veka84sb:
Do sada nisam radio na Peugeot makinama... a imam jednog sada u garazi sa 10.000km pa sta je preporuka odraditi obratiti paznju.,... znaci koja sirina remena je tolerancija, na koliko bi bilo pozeljno mjenjati karike itd ...vasa iskustva i kvarovi ? Znam da je neka serija imala problem sa uljnom i krepavali su uredno na 15.000 zbog cvikanja pumpe? Kako to izbjeci ,koji model (godiste je imao takav problem) . Koliko grama se seriske rolice ,da ne idem sada kod zlatara? ;D
S.F. sf2:
serijske rolice su 9g,remen se u prosjeku mijenja na 12tkm,karike mislim da nema potrebe dirat ak nema razloga,meni je vec 26000km bez otvaranja,karb zna proslinit na spoju s casicom i cujem da lezaji kotaca znaju otkazat,ak je serijski skut moze on jos dosta dugo se vozit bez frke
veka84sb:
e super.... dobar odgovor.... ma taj skut je u najboljem stanju sto sam vidio... vlasnik je stariji covjek i cuva ga kao da je od zlata ,pa zelim da u takvom stanju i ostane a nemam iskustva sa SF_ovima
S.F. sf2:
ma ak ima 10tkm i serijala je promijeni remen,stavi rolice,klizace,nalit ulje za kocnice,ocistit karb i vozi dalje. E i obrati pozornost kak otvara termostat,meni je krepo na cc. 15tkm, btw. koje je godiste sf?
Hrga:
rolice stavi 8g, remen ako je ispod 17,5 mjenjaj, pregledaj semeringe to im je mana, karike netreba mjenjat moze jos proc :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju