Tehnički kutak > Tuning skutera
Prenos Focus
ZverkO:
Zoop
Skupio sam si nesto para i hteo bih uzeti neki variomat/variator sad na scootu je sve fabricko sem auspuha koji sam stavio dali se isplati stavljati neki sporski vario na moj scoot i sta se dobija sa njim??
Znaci sta sve daje taj variomat..
Imam dosta rupa u ubrzanju :redface:
Moto force kakva je to marka???
Hvala
benelli:
pa variomat prekri kolko tolko te rupe u ubrzanju po meni ti se isplati stavljat al za koji skuter ces uzet variomat
ZverkO:
Za keeway focusa..
Sad su mi na njemu 3.5 i motor extra povlaci samo na 70 ja mislim da obrtaji padaju u crveno jel ne cujem scoot samo zrak zuji...
Uz taj vario moto force dobam i 3 seta rolnica pa mogu onda stelati da vidim kako to ide..sad dal neko zna mozda koji bi vario bio naj bolji za moj scoot
cvele60:
--- Citat: benelli - 27 Travanj, 2009, 23:01:46 ---pa variomat prekri kolko tolko te rupe u ubrzanju po meni ti se isplati stavljat al za koji skuter ces uzet variomat
--- Kraj citata ---
Isplati se jos kako....Serijski je tezi shit...
http://www.streetlights.de/Scooter_50ccm/Keeway/Focus/Vario_und_Getriebeteile/Variatoren/index.html
edit-probali dosta njih taj motoforce[bas na KW] i dosta je dobar :icon_thumright:
benelli:
ja ti preporucujem multivar ja ga imam na skutu i meni je super,jer ja sam probao polini onaj sa 9 rolica i topov i najbolje mi ide sa multivarom,ako ces nac za kupit multivar za tvoj skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju