Tehnički kutak > Tuning skutera
vodeno hlađenje sr50 kako skinuti plastiku ?
zolla:
pošto mi se neda proučavat gdje stoji koji šaraf ..vidio sam jedan na doljnjem dijelu u sredini ..da mi neko samo napiše kako se skine da bi se došlo do hladnjaka ,tj spremnika vode pošto mi neradi indikator temperature (uskoro će radit) pa da provjerim jel ima vode za svaki slučaj...
sven_vx:
cek ti zelis doc do cepa od rezervara vode???ako mislimo na isto onda skini onu naprijed plastiku di su skrge i kada nju skines ispod je cep...
zolla:
pa to sam i mislio ...znam ja di je cep ..samo me zanima KAKO se skine plastika jer ja kakav sam ,jacu je odvalit rukama jer mi se neda proucavat gdje koji saqraf stoji ..pa da mi neko napise samo lagani tutorial za skidanje
igor.sb:
moras skinuti malu plastiku ispod volana, drzi se na dva sarafa svaki sa jedne strane
kad ju maknes, malo zakrenes volan da mos lakse doc do cepa s posudom za vodu
inace kazaljka za temperaturu na tim srkama se nikad ne dize, probaj voziti 10 na sat koju minutu, pa vidi da li ce se sta pomaknut :toothy11:
Iwo SR Tuono:
ispod volana na plastici di je truba ispod i di je čep itd imaš dve vide s gornje strane. Njih odvidaš i skineš tu plastiku, kd skineš tu plastiku opet imaš dve vide pa i škrge skineš. Dalje nemaš više šta skidat. Upsut si možeš i visinu svjetla podesti i tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju